Benimki onaylanmadı evde bakım ve engelli maaşı aldığım için bende 2 ayda bir şartlı eğitim parası alıyorumEvli 3 çocuk toplam 5 kişiyiz
Engelli aylığı 1,220
Evde bakım .3 336
Şnt. 2 ayda. 250
Şimdi aile destek 500
Bu gelirlerden başka gelirim yok sed yardımı gibi başka yardım alabilirmiyim
Cevaplar için herkese şimdiden teşekkürler
Benimki onaylanmadı evde bakım ve engelli maaşı aldığım için bende 2 ayda bir şartlı eğitim parası alıyorum
4 kişilik aileyiz çalışan yok 3 çocuk birde ben çocuklardan 2si otizmli bana bile vermedilerKişi sayısı veya başka çalışan gelir vs.
Bendede hata veriyor sürekliPtt kurum ödemeleri sürekli sistem hatası veriyor sizlerdede öylemi
Aynen bendede hata veriyor şuandaBendede hata veriyor sürekli
Herkes PTT kurum ödemelerine girmeye çalıştıysa sistem yoğunluktan dolayı açılmazAynen bendede hata veriyor şuanda
Devlette para bitti galiba ödemeler düzensiz yatıyorTürkiye Aile Destekleri Programı ptt ödemelerinde veya e devlette görünen varmı bu ay yani ağustos ayının kaçında yatacak bilgisi olan varmı
Bence Ekim ayının 7sinde yatarYa bu para bu ay sonundamı alacağız 29u yoksa ayın 7sindemi alacağız bilği verimisiniz teşkkür
Hocam ayın 7 sinde verileceği bilgisi kesin mi kaynak neresi acaba ?ayın ekim 7 sinde engelli maaş ile birlikte verilecek geçen ay oldugu gibi 29 yatacak diye beklemeyin