Peki hocam. Dr. a desem böyle böyle diye .tek rapora hem engrlli ehliyeti alır hemde ötv siz araç ya da (otomatik vitesli ve özel aparatlı araç) alabilir diye olurmu.haa bu arada ALLAH yardımcınız olsun[MENTION=16337]Mkilinc[/MENTION] aile hekimi ve hastaneyi birgünde halledebilirsiniz tabi şansınızın yanında olup işi bilen insanlarla karşılaşmanız durumunda il sağlık müdürlüğü sizden raporu alıp şu gün gelin yada biz size haber vereceğiz diyecektir.
ehliyet için alınan raporla araç alanda var alamayanda var bir şansınızı deneyin olmazsa hastaneden ötv indirimi için yeni bir rapor alacaksınız.
Çok sukur özel hastaneden sürücü sağlık raporunu çıkarttım il sagliga vermek üzere yola ciktim tam kuruma geldim öğle arası mesai bitti.
Özel hastane raporu geçerli mi.Komisyon ne diyecek merak ediyorum ayin 8 inde girecez inşallah hayırlısı olsun
Kemal abi biraz daha ayrıntı verirmisin abi.hem ehliyet hem ötv yada otomatik araç kullanabilir diye özel hastaneden aldığımız rapor geçerli mi.nerden bulacağız nette.Bu şüpheye bende düştüm hemen il sağlığı aradım tabi olur dediler zaten internetten arastirildiginda özel tip merkezi özel polikinlik diye cikiyor
Kemal abi. Kazadan önce normal ehliyet vardı. B sınıfı. Şimdi onu engelli b sınıfı yapmak istiyorum. İlçe devlet hastanesinden rapor alabilirmiuim. Sitede yazıyo mesela.Ötv ile ilgili birsey söyleyemem ben ehliyet değişimi için aldım. Ehliyetim vardı engelli ehliyet ile degistirmek istedim aile hekimi 4 bölüme gönderdi bana çok pahalıya hesap çıktı bende tek ortopediğe gorunmek için özel tip merkezine gittim hepsi vermiyor internet sitesinden buldum gittim aldım
Hastaneler
ben burdan buldum.
bu durumda ötv ödememiz gerekecek değilmi ? bu durumu nasıl aşabiliriz yardımcı olabilirmisiniz [MENTION=3]Halil Yılmaz[/MENTION]
Kemal abi. Kazadan önce normal ehliyet vardı. B sınıfı. Şimdi onu engelli b sınıfı yapmak istiyorum. İlçe devlet hastanesinden rapor alabilirmiuim. Sitede yazıyo mesela.
SM-J700F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi