evet haklısınız ben bunu dusuneli çok oldu bakın antal ve bırcok il mersınden sonra yatardı ayrıca ayın 12 sıne gecmek uzereyız bu yatan ıller nerdeyse ayın 22 sınde felan yatardı normalde bayram dolasıyla erkenden hesaplara yatırıldı aradım 25 ıne kadar yatacak dıyorlar mersın sosyal hızmetler demekkı 25 ıne kadar para faız yapacak lokma dogacak bu işte bir bit yeniği var şeker bayramındada aynısını yaptılar sımdı yıne aynı bunlara para gelelı ay gırmeden teslım edılır mılletın parası demekkı nerdeyse 1 ay para ellerınde duruyor belkıde daha az belkıde daha fazla bende kaç defa azar işittim adamlar o kadar rahat konusuyorlarki sankı bızım canımızın ipi adamların elinde çok havalı ve artisler senın soyledıklerını duymuyorlar konusturmadan lafı yapıstırıp telefonu çap dıye yuzune kapatırlar bu konuyu bizzat ele almak gerekır ama bırtek benle degıl bırlık ıcınde bunu cozerız aldıgım haberler zaten cok kotu bu anlattıklarımla kalmıyor devamıda var uzatmak ıstemıyorum 1 kişi yuzunden kaç kısının hakkını yok eden 1 kısı var buda bayan gorevlı orda heryer onaylar hakkı ama o kadın onaylamıyor ınat benım ınadım deyıp kac kısının hakkına mani oluyormus daha bırcok sey bır terslık var mersın sosyal hızmetlerde hayırlısı yapacak cok sey var ama bırlık olarak evet derım ben....