2013 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
Engelliler gen.tr

1_Ankara
2-Bilecik
3-Samsun
4-Burdur
5-Kırıkkale
6-Tokat
7-Aydın
8-Bursa
9-Antalya
10-Erzurum
11-Zonguldak
12-Hatay
13-Eskişehir
14-Bartın
15-Muğla
16-Kırşehir
17-Karabük
18-Tekirdağ
19-Kütahya
20-Afyonkarahisar
21-İstanbul
22-Sakarya
23-Şanlıurfa
24-Kahramanmaraş
25-Kocaeli
26-Osmaniye
27-Uşak
28-diyarbakır
29-Edirne
30-Konya
31-Mardin
32-Çanakkale
33-Van
34-İzmir
35-Balıkesir
36-Malatya
37-Isparta

Hüseyin bey daha öncede söylediğim gibi İzmir yattı bilgisi geldiği için listeye ekledim. Siz yatmadı diyorsunuz bir başka üyemiz yattı diyor. Bu durumda sorun sizin yatmayan maaştamı yoksa yattı bilgisi yanlışmı bunu ben bilemem bundan dolayı diğer İzmirli üyelerimizdende bilgi gelene kadar liste kalsın böyle sonrasında şayet yatmadığı tekrarlanırsa listeden kaldırırız.

Arkadaşlar Yazın Sivas İli Yatmışmıdır Lütfen Atm ye Gidemyrum Yatmamıştır Die Lütfen yazarsanız Sevinirim :)

Ramazan bayramında da aynısı oldu kurbanda da arkadaş ya herkese bayramdan önce ver yada hiç kimseye verme oluyor mu böyle..! Yazık değil bir umut bekleyen insanlara yazık değil mi her gün bankalara giden insanlara hani ergeç yatıyor Allah devlete zeval vermesin ama bayram arifesinde bari böyle olmasa daha iyi değil mi...?

hemen hemen bütün iller yatırılmış MERSİN daha yatırılmamış bu ne iş anlıyamadım mersin acaba ne zaman yatırılacak bilgisi olan varsa

Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
Engelliler gen.tr

1_Ankara
2-Bilecik
3-Samsun
4-Burdur
5-Kırıkkale
6-Tokat
7-Aydın
8-Bursa
9-Antalya
10-Erzurum
11-Zonguldak
12-Hatay
13-Eskişehir
14-Bartın
15-Muğla
16-Kırşehir
17-Karabük
18-Tekirdağ
19-Kütahya
20-Afyonkarahisar
21-İstanbul
22-Sakarya
23-Şanlıurfa
24-Kahramanmaraş
25-Kocaeli
26-Osmaniye
27-Uşak
28-diyarbakır
29-Edirne
30-Konya
31-Mardin
32-Çanakkale
33-Van
34-İzmir
35-Balıkesir
36-Malatya
37-Isparta

Arkadaşlar bu kadar insanı beklettiler yazık ya bu kadar insana gerçekten yazık evet devlete yüce mevlam zeval vermesin ama bu kadar insana bu desteği verin erken yatırında bu insanlarda biraz mutlu olsun sivas hala yatmadı yarın da yatmazsa artık çok zor...

mersin bayramdan sonra yatacak kesin bilgidir ozellikle gidilmiş ve goruşulmuştur memurlarla kesin ama kesin bayramdan sonra denilmiştir

Geri