istanbul için diyorum evetsiz istanbul için mi aradınız 15.00 dediler
istanbul için diyorum evetsiz istanbul için mi aradınız 15.00 dediler
ayin 25 kardeşim bekle tamam mi.kozanlı madem biliyorsun adananın günü ne zaman bilgilendir bizi
kesin bilgi diyorsunuz???İSTANBUL İÇİN 2013 yili nisan ayi evde bakim maaşlari 27 mayis 2013 günü yatacaktir. Bu kesin bilgidir. Bu tarihten önce bankaya gitmeyiniz.
bu bilgiyi neye dayanarak veriyosunuz acıklarmısınız .
bu işi yapan biri olarak veriyorum. Sitede yanliş bilgi verdikleri için düzeltme adina üye oldum.
İSTANBUL İÇİN 2013 yili nisan ayi evde bakim maaşlari 27 mayis 2013 günü yatacaktir. Bu kesin bilgidir. Bu tarihten önce bankaya gitmeyiniz.
bu işi yapıyorum derken ? Heraalde maaşların ne zaman dağıtılacağına sen karar veriyorsun. Banka talimatlarınada sen karar veriyorsun bir iyilik yapta bugün imzala şunları dostum olmaz mı? çocukmu kandırıyorsun sen
BU İŞİ YAPAN BİRİ OLARAK, NEDEN MİLLETE YANLIŞ BİLGİ VERİLDİGİNİ VE İNSANLARLA DALGA GEÇİLDİĞİNİ DE AÇIKLARMISINIZ iyi günlerbu işi yapan biri olarak veriyorum. Sitede yanliş bilgi verdikleri için düzeltme adina üye oldum.
bu işi yapan biri olarak, neden millete yanliş bilgi verildigini ve insanlarla dalga geçildiğini de açiklarmisiniz iyi günler
şimdi para yattı mı yatmadı mı?
arkadaşlar bana kurumu arayan bir vatandaş bu sitede yanliş bilgi verildiğini söylede bende yanliş bilgileri düzelteyim diye üye oldum. Boşuna gitmeyin bankaya doğru bilgiyi vereyim dedim. Yanlişmi yaptik ?
Insanlarla dalga geçildiği konusuda benle alakali birşey değil ?
Ilk aydan şevkimizi kirmayin lütfen ,
kal sağlicakla ,
bu bilgiyi neye dayanarak veriyosunuz acıklarmısınız .