bursa bakanlığı bastırırsak mutlaka yatar maaşlar ben şuan heryeri aradım telefonlar hep yüzüme kapandı başbakanlığa kadar aradım
Persembe yatmazsa cuma en gec pazara yatar fazla mesgul edip personeli kizdirirsak dahada geriye atarlar
bursa bakanlığı bastırırsak mutlaka yatar maaşlar ben şuan heryeri aradım telefonlar hep yüzüme kapandı başbakanlığa kadar aradım
mardin maaşları tarihi için sorduysanız , genelde her ayın 13 unde maaşlar yatardı. ancak sanırım bu mart -nisan aylarında sosyal hizmetlerin kontrolleri söz konusu olmuş olmasından güncelleme veya kayıtları yenileme gibi bir durum sebebi ile bir kaç günlük gecikme olabilir.
diğer aylara göre bu ay gecikmesinde başka sebep yoksa bu durumdan kaynaklı olabilir.
mardin için sormadıysanız mardin maaşları için yorum olmuş olur.
aga nasıl edelim adanalı olarak susmuş sabırla bekleyerek allaha dua ediyoruz farzetki maaş bu ay yatmadı ucunda ölüm yokya birini kapayan diğerini açar göklerdeki kararın üstünde bir kararmı var rabbim herkesin yardımcısı olsun önce sizlere sonrada bizlere lutfetsinAdamın Dibisiniz ADANA'LI GARDAŞLARIMMMM
gene yok
Az bekle birazdan yatar insallah
adanalı arkadaşların dikkatine ADANA BAKIM AYLIĞI 793,57 TL YATMIŞTIR güle güle harcayın bursalı arkdaşların da en kısa sürede aylıkların yatması dileğiyle