2015 Temmuz ayı evde bakım maaşı yatan iller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Tokat
2-antalya
3-malatya
4-Afyonkarahisar
5-ADIYAMAN
6-samsun
7-balıkesir/ayvalık
8-Diyarbakır
9-aksaray
10-aydın
11-istanbul
12-konya
13-lzmir
14-sivas
15-kocaeli
16-muğla bodrum
17-ankara
18-tekirdağ
19-manisa
20-denizli
21-bilecik
22-sakarya
23-zonguldak
24-kırşehir
25-gaziantep
26-eskişehir
27-hatay
28-rize
29-bayburt

Arkadaslar interntimde sorun vardi paylasamadim ozur dilerim karabuk temmuz evde bakim ucretleri 10,07.2015 saat 10 itibariyle yatmistir. Bilginize. Bu arada arkadaslar kadir geceniz mubarek olsun

bursanın yatmasını bursalılardan çok istiyorum ..
bu nasıl bi kurum her ay tutarsız.. hangi tarihler arası yattıgı belli değil... inşallah bayramdan önce yatar....

bursanın yatmasını bursalılardan çok istiyorum ..
bu nasıl bi kurum her ay tutarsız.. hangi tarihler arası yattıgı belli değil... inşallah bayramdan önce yatar....

Ziya bey banka muduru acik acik soyluyor 81 ildem bursa 1 hafta parayi bekletme yetkisini kullaniyor ve turkiyede tek il. Ama garibanlarin ahini bir gun alir

1-Tokat
2-antalya
3-malatya
4-Afyonkarahisar
5-ADIYAMAN
6-samsun
7-balıkesir/ayvalık
8-Diyarbakır
9-aksaray
10-aydın
11-istanbul
12-konya
13-lzmir
14-sivas
15-kocaeli
16-muğla bodrum
17-ankara
18-tekirdağ
19-manisa
20-denizli
21-bilecik
22-sakarya
23-zonguldak
24-kırşehir
25-gaziantep
26-eskişehir
27-hatay
28-rize
29-bayburt
30-erzurum
31-mersin

Bu nedir ya NIYE BIZE REVA GORURler. Bu iste bi dalavere RANT YOKMU NE. DIYIM SU MABAREK GECEDE HICMI MERHAMETI VICDANI YOK BUNLARIN

Arkadaslar iyi geceler hayırlı kandiller,ist.büyükçekmece de oturuyorum.evde bakım aylığım henüz yatmamış.neden olabilir ?hiç böyle sorunla karşılaşmamıştım.fikri olan varsa yazabilirmi lütfen.teşekkür ederim

Arkadaslar iyi geceler hayırlı kandiller,ist.büyükçekmece de oturuyorum.evde bakım aylığım henüz yatmamış.neden olabilir ?hiç böyle sorunla karşılaşmamıştım.fikri olan varsa yazabilirmi lütfen.teşekkür ederim

Berna yegenim anlasilan kesilmis ikametgah degisikligi gelir artisi yada evden ayrilam eve gelen rapor suresi bitimi olabilir kuruma gidin

Ha bide sunu soyleyeyim bundan sonra her sey olabilir mesela babamin 3 ayligini kestiler evde bakim aliyor diye arti anneminde 3 ayligi. Kesildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri