2018 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

tahminin istanbul izmir yarın yatcak yani 12 sinde yatcak ve 1 gün sonra 13 unde bursa yatcak..bakalım yıne tutturcammı[/QUOTE]

millet atıpta tutturmayı ne çok seviyor ya. tutarsa kırk takla mı atıyorsun ben bildim ben bildim diye;);)

Yanlış anlamayın benim bulunduğum ilin evde bakım parası yattı diye demiyorum da,hem bayram hemde seçim arifesinde ödenekleri aksatmazlar içinizi rahattun.inşallah hepinizinki bayramdan önce hesaplarınızda olur.

Sakarya gece yatmıştı 1085 tl

Bize 1000₺ vermicekler mi hani bi hafta önce yatacaktı en çok ihtiyacı olan bizleriz gelirimiz belli bi kere zaten gelirimiz düşük olduğu için bundan yararlanabiliyoruz gerçekten bize vermezlerse çok üzülürüm koyu Akp taraftarıyım allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun canı sağolsun önemli değil ama keşke bize de bir hafta önceden ve 1000₺ ikramiyeli yatırsaydı neyse devletimiz var olsun da önemli değil

evet ayın 13 unde,her zaman oyle yapıyorlar..bu gece 12.30 dada ıstanbul falan yatıyordu
Ne çok biliyorsunuz ya.13.de yatıyormuş hep normalde 15.inde yatıyor bayram dolayısıyla belki bu gece yatacak Burda Bi hasta adam vardı o gitti onun yerine bursa1616 geldi herşeye muhalefet her soruya bir cevabı var çok biliyorsan git sosyal hizmetlere memur ol kardeşim bak hesaba yatarsa buradan paylaş.

FIG-LX1 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Aynen hasta adam vardi rahmetli oldu dediler baya önce doğruysa Allah rahmet eylesin oda çok muhalefetti bursa bu akşam yatmaz ise yarın akşam kesin yatar

Geri