2018 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

iyide eminmisiniz varsayımlamı konuşuyorsunuz bizde ona göre hareket edelim sonuçta eve giren bir para var
Sosyal hizmetler o paranın gelire eklenmeyeceğini söylemiş komşumuza. Israrla soruncada örnek vermiş. Nasıl evdeki çocuklara verilen bayram harçlıkları gelir olarak eklenmiyorsa oda ikramiye olduğu için eklenmez demiş.

bırsey daha var bunuda sıze hatırlatayım 2022 3 aylık maas alan arkadaslar hesabınızda egerkı para yatmamıs ıse kartınıza lutfen ıcerıye memura hesabımda gozukmuyor para bugun gunu dıye soyleyın ıcerden memur bakınca adınıza veya tc nıze herneyse ıcerde yatmıs gozukuyor ama kartınızla cekmeye calıstıgınızda hesap bos yatmamıs gozukuyor boyle durumla karsılasırsanız ptt memuruna bas vurun ıcerden verırler bılgınıze benım basıma geldı acıklamasını yaptım kesıldımı felan dıye kusku yapmayın dedıgımı yapın ıcerden alırsınız ... ıyı geceler

Yılma onu boş ver o gözükürde bayramda bütün iller yatsada millet rahat bayram geçirse
Genelde bizim ayın 15 hesaba geçiyordu. E_Devletde ödemenin yapıldığı ayın 9'da görebiliyordum Bu ay yok, Sanırım yatmayanların hepsi aynı. Büyük ihtimal eş zamanlı yatacak pazaretesinden itibaren

Genelde bizim ayın 15 hesaba geçiyordu. E_Devletde ödemenin yapıldığı ayın 9'da görebiliyordum Bu ay yok, Sanırım yatmayanların hepsi aynı. Büyük ihtimal eş zamanlı yatacak pazaretesinden itibaren
Bi ara 2-3 sene boyunca 8.de yatıyordu.sonradan dediğin gibi 15.ine sabitlediler tahminim pazartesi salı bütün iller yatar

FIG-LX1 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

samsunda yattı hepsi yatmıştır bakayım int şuneden ama nakil benimki mayısda onaylamış fakat tereddütteyim halen

maası yatan arkadaslar.ayrıyetten emeklı ıkramıyesı aldımı
yoksa maası yatan kısılerın evınde emeklı yokmu,bunuda belırtırmısınız

Geri