2018 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaşlar kimsenin maaşının kesildiği falan yok her yazılıp çizilene itibar etmeyin dünde yazmıştım 2 ay öncesine kadar e-devletten sorgulama yapamıyorduk günü geldiğinde ki bayram haftasında muhtamel erken yatar usullere uygun maaşını alan arkadaşlar sıkıntı yapmasın,en geç arefe günü yatar Ordu ve Amasya yatmaya başlamış edevlette gözükmeden..içinizi rahat tutun.

E devletten bakmıyorum bankanın mobil uygulamasından yattığını gördüm az önce de çektim

Eğer e devlet şifreniz varsa size zahmet olmassa e devletten bir baksanız kayıt yok mu yazıyor eğer boyle yazıyorsa sorun e devlettedir. Yok para görünüyorsa bizlerin bakım parasında sorun vardır.siz paranızı cekmişsiniz.en doğru bilgiyi siz vereceksiniz

Maaşı yatan arkadaşlar lütfen e devlete bakıp bilgi verebilir mi? Eğer onlarda yatmış görünüyorsa evet herkesin kesilmiş demektir. Ancak onlarda da kayıt yok deniyorsa demek ki bu ay maaşlar e devlette görülmeden yatırılacak demektir.

Arkadaslar selam ben birsey sormak istiyorum 17 yasindaki %98 engelli raporlu oglumun evde bakim parasini aliyorum fakat evimiz kira oldugu icin bu parayla gecinmek imkansiz o yuzden sigortali ise baslayacagim maas kesilecek bakici olarak bir baskasini gosterdigimizde bakicinin evde yatili kaliyor olmasimi gerek yoksa benim calisma saatlerimde evde cocukla beraber olmasi yeterlimi?

SM-N920C cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
kontrole falan geliyorlar her zaman yanında olması lazım

SM-G610F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Arkadaşlar bu mübarek günde birbirimizi üzmeyelim e devlette bir sorun var yada hetkesinmi maaşı kesildi

Maaşı alanlar maaşınız kesilmiştir diye söylüyor soruyorum maaşı alanlar e devlette kayıt yok yazıyorsa e devlettte bir sorun var gözüküyorsa herkesin maaşı kesilmiş her halde

Bakıyorum da 12 sayfa boş boş muhabbetler bu sayfanın yöneticileri nerede Isparta ordu amasya yatmis burrada yazan yok sayfanın cilki çıkmış artık acil müdahale edin yöneticiler

Arkadaşlar bu mübarek günde birbirimizi üzmeyelim e devlette bir sorun var yada hetkesinmi maaşı kesildi
Ben herkesin maasi kesilmistir demiyorum benimki kesildi e devletten baktigimda kayit yok yaziyor bunu soyluyorum herkez isine geldigi gibi anliyor ziraat bankasinin mobil uygulamasi var indirip baksinlar cok zor degil her ay burada ayni tartisma yasaniyor en ufak bir seyde insanlar birbirine hakarete varan sozler soyluyor ayıptır..

SM-N920C cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Eğer e devlet şifreniz varsa size zahmet olmassa e devletten bir baksanız kayıt yok mu yazıyor eğer boyle yazıyorsa sorun e devlettedir. Yok para görünüyorsa bizlerin bakım parasında sorun vardır.siz paranızı cekmişsiniz.en doğru bilgiyi siz vereceksiniz

E devlet şifrem yok yatıp yatmadığına bankanın mobil uygulamasından baktım ben hep

Geri