Ordu evde bakım maaşı yattı 1.085 tl
Selam kayit yok diyorsa e devlette muhtemelen maasiniz kesilmistir biz defalarca yasadik bu durumu..
SM-N920C cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
Arkadaslar karamsarlıga itmek istemem ama bizim maasimiz kesildi bu ay adres degisikliginden dolayi e devletten baktığımda kayit bulunamadi yaziyor normalde hangi tarihte hesapta olacagi ne kadar alacagim hepsi gorunteniyordu..
Hayır gozukmuyo sende gozukuyomuyduEvet ben aldım
E devletten bakmıyorum bankanın mobil uygulamasından yattığını gördüm az önce de çektim
Yılmaz kardes sabır et lov sen izmirin neresindensinArkadaşlar herkesin aynımı e devlette kayıt yok diyormu bir yandan iller başlamış yatmaya
Ozaman bütün engellerin kesildi.herkeste aynı durum var.ne diye abuk sabuk yorum yapiyon kardeşim.
O uslubuna dikkat et bence abuk subuk biri varsa o da sensinOzaman bütün engellerin kesildi.herkeste aynı durum var.ne diye abuk sabuk yorum yapiyon kardeşim.
kontrole falan geliyorlar her zaman yanında olması lazımArkadaslar selam ben birsey sormak istiyorum 17 yasindaki %98 engelli raporlu oglumun evde bakim parasini aliyorum fakat evimiz kira oldugu icin bu parayla gecinmek imkansiz o yuzden sigortali ise baslayacagim maas kesilecek bakici olarak bir baskasini gosterdigimizde bakicinin evde yatili kaliyor olmasimi gerek yoksa benim calisma saatlerimde evde cocukla beraber olmasi yeterlimi?
Uslubuna dikkat et once abuk subuk biri vatsa o da sensin benceBen olani yazdim o uslubuna dikkat et once
Bakıyorum da 12 sayfa boş boş muhabbetler bu sayfanın yöneticileri nerede Isparta ordu amasya yatmis burrada yazan yok sayfanın cilki çıkmış artık acil müdahale edin yöneticiler
Ben herkesin maasi kesilmistir demiyorum benimki kesildi e devletten baktigimda kayit yok yaziyor bunu soyluyorum herkez isine geldigi gibi anliyor ziraat bankasinin mobil uygulamasi var indirip baksinlar cok zor degil her ay burada ayni tartisma yasaniyor en ufak bir seyde insanlar birbirine hakarete varan sozler soyluyor ayıptır..Arkadaşlar bu mübarek günde birbirimizi üzmeyelim e devlette bir sorun var yada hetkesinmi maaşı kesildi
Eğer e devlet şifreniz varsa size zahmet olmassa e devletten bir baksanız kayıt yok mu yazıyor eğer boyle yazıyorsa sorun e devlettedir. Yok para görünüyorsa bizlerin bakım parasında sorun vardır.siz paranızı cekmişsiniz.en doğru bilgiyi siz vereceksiniz