ıkramıyeler gözükmüyor e devlette ınternet bankacılıgında gözüküyor benım edevlette ıkramıye falan yok ama ınternet bankacılıgında yatmış ıkramıye
Bu hizmeti kullanarak, almakta olduğunuz Engelli Evde Bakım ödemelerinin bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
Kayıt bulunamadı.
kardeşim gelirinde artış olmadığı sürece maaş kesilmez korkma allah yardımcısı olsun eşinin maaşı gelir aşımı ve adres değişikliği olmadığı sürece kesilmez kanun ne ise odur sahtekarlık edilmediği sürece memurlarımız anlayış gösterirHerkese hayirli cumalar konuyla alakasi olmayan bisey yazicagim icin kusura bakmayin. Esimin calisti yer iflas etti esim isten cikarildi bulundum yerdeki sosyal hizmrtleri aradim isten cikartildigini bildirdim gelmeme gerek yok tel bilditmen yeter dendi bildirdim isim falan almadi. Ise girilirse haber verin sadece dedi. Isim falan almadilar bakim maasi da kesilir mi? Napicaz biz tam hersey yoluna giriyor derken Cok moralim bozuk bayram ustu isten cikarilmasi esimin magdur hali bu mubarek gunde hepinizden dua bekliyorum. Esim hayirlisi yeni bi is bulmasi icin.allah kimseyi zor durumda birakmasin cumlemizi kullarina muhtac etmesin yar ve yardimcimiz olsun.
Allah razi olsun cok moralim bozuk esim nekadar surede is bulabilecek bugunnis aramaya gitti cok kotu oldu issiz kalmasi borclarimiz var ev kira esim psikolojik olarak iyicdehil gibi benim elim kolum bagli allah buyuk nediyim. Bu siteyi tesaduf uye oldum sayesinde iski indirim rapor cogaltma engelli kimlik karti cikartirdim. Cok saolun hepinizden dua bekliyorum allah rizasi icin esine hayirli bi is annemi evladimi kendimi kimseye muhtac koymasin mevlam allaha emanet olun hoscakalin.kardeşim gelirinde artış olmadığı sürece maaş kesilmez korkma allah yardımcısı olsun eşinin maaşı gelir aşımı ve adres değişikliği olmadığı sürece kesilmez kanun ne ise odur sahtekarlık edilmediği sürece memurlarımız anlayış gösterir
Allah razi olsun cok moralim bozuk esim nekadar surede is bulabilecek bugunnis aramaya gitti cok kotu oldu issiz kalmasi borclarimiz var ev kira esim psikolojik olarak iyicdehil gibi benim elim kolum bagli allah buyuk nediyim. Bu siteyi tesaduf uye oldum sayesinde iski indirim rapor cogaltma engelli kimlik karti cikartirdim. Cok saolun hepinizden dua bekliyorum allah rizasi icin esine hayirli bi is annemi evladimi kendimi kimseye muhtac koymasin mevlam allaha emanet olun hoscakalin.kardeşim gelirinde artış olmadığı sürece maaş kesilmez korkma allah yardımcısı olsun eşinin maaşı gelir aşımı ve adres değişikliği olmadığı sürece kesilmez kanun ne ise odur sahtekarlık edilmediği sürece memurlarımız anlayış gösterir
Herkese hayirli cumalar konuyla alakasi olmayan bisey yazicagim icin kusura bakmayin. Esimin calisti yer iflas etti esim isten cikarildi bulundum yerdeki sosyal hizmrtleri aradim isten cikartildigini bildirdim gelmeme gerek yok tel bilditmen yeter dendi bildirdim isim falan almadi. Ise girilirse haber verin sadece dedi. Isim falan almadilar bakim maasi da kesilir mi? Napicaz biz tam hersey yoluna giriyor derken Cok moralim bozuk bayram ustu isten cikarilmasi esimin magdur hali bu mubarek gunde hepinizden dua bekliyorum. Esim hayirlisi yeni bi is bulmasi icin.allah kimseyi zor durumda birakmasin cumlemizi kullarina muhtac etmesin yar ve yardimcimiz olsun.