E-devlette bakım maaşları şimdiye gözüküyordu ama su an kayıt yok diyor hala arkadaşlar neden acaba bi bilgisi olan var mı bu konuda
Yaklaşık 20 günden beri gözükmüyor herkesin
E-devlette bakım maaşları şimdiye gözüküyordu ama su an kayıt yok diyor hala arkadaşlar neden acaba bi bilgisi olan var mı bu konuda
Arkadaşlar evde bakım ödemeleri sydv ye devralacak.o yüzden kısa aksamalar olabilir.konroller bu ara biraz daha sıkı.eve gelmişler kontrole bu yüzden. Allah ın izniyle sıkıntı olmaz biraz daha sabır
Ben sordum bugün sosyal hizmetler öyle bir şey yok dediler bana
Eve gelenlerin söylediği bu sydv tarafından degerlendirilecek dediler
Syfv bağlı zaten sosyal hizmetler
Ben bağlanırken öle değildi sanırım. Taahhütname filan imzalatdılar. Bi kaç evrakda yeniden yaptırdım.
Arkadaşlar cumhurbaşkanimiz sayin recep Tayyip erdoğan beyfendi bu gün emekliler iftarinda açikladi..... Enegelli maaşi ve 65 lik yaşlilik maaşi .........alan arkadaşlar bu ay 3 aylik son olarak alinacak ...eylül ayindan itibaren 1 er maaş olarak verilecek... Ona göre kendinizi harcamalarinizi yapin yanii. 65 lik maaş alan yaşli eylülün 1. Inde 500 tl alacak engelli maaşi alan engel derecesine göre 700 ise 700 ..800 ise sekiz yüz...yani 3 aylik bu ay bitiyor çünki bu ay alinan maaş haziran.temmuz ve ağustos 2018 maaşlari güle güle harcayin hayirli ramazanlar rabbim hayirli kazadan beladan uzak bayramlar nasip etsin cümlemize selam ve saygilar
Arkadaşım orada engellilere alakali hiç bir kelime duymadım ben.3 ayda alan emekliler aylık alacağına bahsediyor.
3 ayda emekli sandığı emeklileri engelli maaşları ve 65 lik yaşlılık maaşları ödenir. emekli sandığı emeklileri isterlerse her ay alırlar istemesse 3 ayda bir alırlar
yapılan açıklamada 65 lik yaşlılık maaşları dedi cumhurbaşkanımız ancak burada 3 aylık sakatlık derecesine göre maaş alanlarda aylığa dönüyor. tamam arkadaşımyanılmış olabilirim genede engelli yakınları eylül ayına ayarlasınlar kendini çünkü
onlarda yaşlılık maaşı alanlar gibi doğum tarihinin son rakamına göre alıyorar
Arkadaşım orada engellilere alakali hiç bir kelime duymadım ben.3 ayda alan emekliler aylık alacağına bahsediyor.
Arkadaslar evde bakim parasi e devlette görünuyormu bakabilen varmi benimkinde hala sonuc bulunamadi yaziyor güncellenmemis mi acaba bakma sansiniz varsa bilgi verirmisiniz
SM-A710F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi[bizimde yok daha panik yapma kardeş
Arkadaslar evde bakim parasi e devlette görünuyormu bakabilen varmi benimkinde hala sonuc bulunamadi yaziyor güncellenmemis mi acaba bakma sansiniz varsa bilgi verirmisiniz
SM-A710F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi[bizimde yok daha panik yapma kardeş
benimde aynı kayıt bulunamadı yazıyor