2018 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaşlar evde bakım ödemeleri sydv ye devralacak.o yüzden kısa aksamalar olabilir.konroller bu ara biraz daha sıkı.eve gelmişler kontrole bu yüzden. Allah ın izniyle sıkıntı olmaz biraz daha sabır

Arkadaşlar evde bakım ödemeleri sydv ye devralacak.o yüzden kısa aksamalar olabilir.konroller bu ara biraz daha sıkı.eve gelmişler kontrole bu yüzden. Allah ın izniyle sıkıntı olmaz biraz daha sabır

Ben sordum bugün sosyal hizmetler öyle bir şey yok dediler bana

Arkadaşlar cumhurbaşkanimiz sayin recep Tayyip erdoğan beyfendi bu gün emekliler iftarinda açikladi..... Enegelli maaşi ve 65 lik yaşlilik maaşi .........alan arkadaşlar bu ay 3 aylik son olarak alinacak ...eylül ayindan itibaren 1 er maaş olarak verilecek... Ona göre kendinizi harcamalarinizi yapin yanii. 65 lik maaş alan yaşli eylülün 1. Inde 500 tl alacak engelli maaşi alan engel derecesine göre 700 ise 700 ..800 ise sekiz yüz...yani 3 aylik bu ay bitiyor çünki bu ay alinan maaş haziran.temmuz ve ağustos 2018 maaşlari güle güle harcayin hayirli ramazanlar rabbim hayirli kazadan beladan uzak bayramlar nasip etsin cümlemize selam ve saygilar

Arkadaşlar cumhurbaşkanimiz sayin recep Tayyip erdoğan beyfendi bu gün emekliler iftarinda açikladi..... Enegelli maaşi ve 65 lik yaşlilik maaşi .........alan arkadaşlar bu ay 3 aylik son olarak alinacak ...eylül ayindan itibaren 1 er maaş olarak verilecek... Ona göre kendinizi harcamalarinizi yapin yanii. 65 lik maaş alan yaşli eylülün 1. Inde 500 tl alacak engelli maaşi alan engel derecesine göre 700 ise 700 ..800 ise sekiz yüz...yani 3 aylik bu ay bitiyor çünki bu ay alinan maaş haziran.temmuz ve ağustos 2018 maaşlari güle güle harcayin hayirli ramazanlar rabbim hayirli kazadan beladan uzak bayramlar nasip etsin cümlemize selam ve saygilar

Arkadaşım orada engellilere alakali hiç bir kelime duymadım ben.3 ayda alan emekliler aylık alacağına bahsediyor.

Arkadaşım orada engellilere alakali hiç bir kelime duymadım ben.3 ayda alan emekliler aylık alacağına bahsediyor.

3 ayda emekli sandığı emeklileri engelli maaşları ve 65 lik yaşlılık maaşları ödenir. emekli sandığı emeklileri isterlerse her ay alırlar istemesse 3 ayda bir alırlar

yapılan açıklamada 65 lik yaşlılık maaşları dedi cumhurbaşkanımız ancak burada 3 aylık sakatlık derecesine göre maaş alanlarda aylığa dönüyor. tamam arkadaşımyanılmış olabilirim genede engelli yakınları eylül ayına ayarlasınlar kendini çünkü

onlarda yaşlılık maaşı alanlar gibi doğum tarihinin son rakamına göre alıyorar

3 ayda emekli sandığı emeklileri engelli maaşları ve 65 lik yaşlılık maaşları ödenir. emekli sandığı emeklileri isterlerse her ay alırlar istemesse 3 ayda bir alırlar

yapılan açıklamada 65 lik yaşlılık maaşları dedi cumhurbaşkanımız ancak burada 3 aylık sakatlık derecesine göre maaş alanlarda aylığa dönüyor. tamam arkadaşımyanılmış olabilirim genede engelli yakınları eylül ayına ayarlasınlar kendini çünkü

onlarda yaşlılık maaşı alanlar gibi doğum tarihinin son rakamına göre alıyorar

merhaba bursa 65yaş maaşlarına 1000tl ikramiye verilecekti bugün gititm yatmamış bilgin varmı

Arkadaşlar bu başlık evde bakım maaşı yatan yatmayan illerin paylaşılması için açılmıştır. Lütfen farklı konuları bu başlıkta paylaşarak insanların aceba yatan ilmi oldu diye sürekli bu başlığı kontrol etmesine sebebiyet veriyoruz ki herseferinde insanlar yine yatmamış diye sinir ve üzüntü içinde kalıyor. Sizlerden ricam farklı konular için uygun kategorilerimizde mutlaka tartışmak istediğiniz konularla alakalı başlıklar açılmıştır oralarda yazışmalarınıza devam etmeniz konu açılmamış olsa dahi yeni konu açarak fikir ve düşüncelerinizi paylaşmanızdır. Hepinize göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor bütün illerin en kısa sürede yatmasını diliyorum.

3 ayda emekli sandığından emekli olan memurlar isterlerse tek ayalık alıyor ki ben 5 yıl önce tek aylığa döndüm.

ancak engellilerde 65 yaşlılık maaşı gibi doğum tarihinin son rakamına denk gelen güne 5 .6 .7 .8 9. üç aylık alanar tek ay olarak eylülden itibaren alacak. ben sadece engelli kardeşlerimiz madur olmasın diye söylüyorum

bir kaçgün sonra yasalaşır ve sosyal yardım fonundan engelli yakınları durumu öğrenebilir..yazık olur vatandaş eylülde 3 alık beklentisin girer ona göre harcama yapar madur olur. hepinize hayırlı iftarlar

arkadaşlar 65 yaşlılık alanlara bayramda 1000 tl ikramiye yok ssk bağkur maaşı alanlara vercekler

Geri