144 du arayın sorun nezaman yatar diye ben düşüremiyorum
[device_name] cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
[device_name] cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
Bakıyorum da 12 sayfa boş boş muhabbetler bu sayfanın yöneticileri nerede Isparta ordu amasya yatmis burrada yazan yok sayfanın cilki çıkmış artık acil müdahale edin yöneticiler
Merhaba geç cevap için özür dilerim
09.06.2018 e-devlet kaydında KAYIT BULUNAMADI yazmaktadır. buna rağmen
Amasya 08.06.2018 tarihinde yatmıştır.
bilginize.
Benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar faydalansın diye paylaştım. Faydalı olabilir isem de ne mutlu bana. İhtiyaç sahibi olunmasa bakım maaşı bağlanmaz. Artı emekli ikramiyesi içinde arkadaşlar içiniz rahat olsun. Yılda 2 kez verilecek para için maaş kesilmez. Onu gelire eklemezler emin olun.
iyide eminmisiniz varsayımlamı konuşuyorsunuz bizde ona göre hareket edelim sonuçta eve giren bir para var
Bursa bursa 16 bukadar emin neye gore konusuyirsun aradin sordunmu sisyal hizmetleri ben emekli ikramiyesi aldim evde bakim maasida aliyorum bizzat eve gelen gorevliyi aradim sosyal hizmetlerden yok gelire eklenmez heray verilmiyor yilda iki kez yardim parasi dedi birsey olmaz dedi agzim oruc onun yalancisiyim bunu bana diyen sch gorevlisi arayip sormadan bilgi vermeyin bende endiselendim cunku kisibasina gelire eklenirse bende asiyorum o yuzden aradim sordum