Benim evrak guncelemem istediniz eve geldi bir beyefendi sorular sordu kuruma gittim kimsenin haberi yok masallah. Bizim adrese bakan sahaya cikmis dediler 1 yıllık bordro istediler hepsini verdim. Daha da bisey demediler herhangibi bir aksilikte ararlar dediler. Aman 2 yıldır maas alıyorum. Mal yada maasta herhangibi bir fark olmadi degisik degisik sorular sordu evrakı verdiğim memur. Bakalim hayirlisi hakkımızda.iyi günler.Arkadaşlar panik yapmayın derim, sosyal hizmetler evde bakım komisyonunda arkadaşım var. bu gün öğle saatlerinde Görüştüm, onlarda bu e-devlet güncellemelerine anlam veremiyorlar ve hiç bir zaman istikrarlı çalışmadığını söylüyorlar, sorduğumda ise bu belirsizliğin sebebi nedir diye, her hangi bir problem olmadığı ve daha iki gün önce "yeni başlayanlar için ek ödemelerde dahil, ödemelerin yetişmesi için bütün bilgileri hazırlayın eksiz gönderin" diye görüşmeler yapılmış. Benim anladığım ve sizlerinde anlayacağı bu e-devlet bilgi güncellemesine çok takılmamamız. Şahsınız adına evrak güncellemesi istenmediyse ödemeleri gününde alacağız. Umarım faydalı olmuştur
Benim evrak guncelemem istediniz eve geldi bir beyefendi sorular sordu kuruma gittim kimsenin haberi yok masallah. Bizim adrese bakan sahaya cikmis dediler 1 yıllık bordro istediler hepsini verdim. Daha da bisey demediler herhangibi bir aksilikte ararlar dediler. Aman 2 yıldır maas alıyorum. Mal yada maasta herhangibi bir fark olmadi degisik degisik sorular sordu evrakı verdiğim memur. Bakalim hayirlisi hakkımızda.iyi günler.
yok hala aynıVar mı Bi gelişme arkadaşlar
Neden öyle bir şey oldu anlamış değilim vallahi benyok hala aynı
drk42 arkadaşımız açıklama yapmış ne kadar çok dandik bir sistem olduğu belli oldu her zaman aynı şeyler bekleyip göreceğiz düzelir elbetNeden öyle bir şey oldu anlamış değilim vallahi ben
bana mı diyorsun takıntı yapmaya gerek yok diyeE devlette ki bu sistem 4seneden beri bu kişisel sorun değil sistemsel bir sorun takıntı yapmaya gerek yok
Evet gozukmuyor nedrn boyle oldu scaba sosyal hizmetleri arsyan yokmu acaba sorsunHiç birşey ğözükmüyor arkadaşlar
Ne incelemesi olsa bir eksik olsaydi aramazlatmiydi birleride sormus sistemlerdenmis diyorlarHerkeste bir panik neler oluyor büyük bir ihtimal inceleme var yarın veya pazartesi günü kokusu çıkar
Benim evrak guncelemem istediniz eve geldi bir beyefendi sorular sordu kuruma gittim kimsenin haberi yok masallah. Bizim adrese bakan sahaya cikmis dediler 1 yıllık bordro istediler hepsini verdim. Daha da bisey demediler herhangibi bir aksilikte ararlar dediler. Aman 2 yıldır maas alıyorum. Mal yada maasta herhangibi bir fark olmadi degisik degisik sorular sordu evrakı verdiğim memur. Bakalim hayirlisi hakkımızda.iyi günler.
Tessrkkur ederiz arkadasim eksik olsaydi zaten ararlsrdi yeni getirerleremi hazirliyorlsrmis yani e devlette yuklenmismi sistemden dolayi gorurmuyormusmu brn cocugum 7 yasinda beri aliyorum cocugum su an 24 yasinda raporusuresizArkadaşlar panik yapmayın derim, sosyal hizmetler evde bakım komisyonunda arkadaşım var. bu gün öğle saatlerinde Görüştüm, onlarda bu e-devlet güncellemelerine anlam veremiyorlar ve hiç bir zaman istikrarlı çalışmadığını söylüyorlar, sorduğumda ise bu belirsizliğin sebebi nedir diye, her hangi bir problem olmadığı ve daha iki gün önce "yeni başlayanlar için ek ödemelerde dahil, ödemelerin yetişmesi için bütün bilgileri hazırlayın eksiz gönderin" diye görüşmeler yapılmış. Benim anladığım ve sizlerinde anlayacağı bu e-devlet bilgi güncellemesine çok takılmamamız. Şahsınız adına evrak güncellemesi istenmediyse ödemeleri gününde alacağız. Umarım faydalı olmuştur
Yok istanbulda ayniyok hala aynı
Yok ayni bu neden boyle oldu acaba hic olmazdi bugun ayin 4du daha hic bir sey yok guncellenmeBir gelişme var mı acaba arkadaşlar
Pazartesi günü hocamSelam arkadaşlar 2022 maaşını çeken var mı normalde bizim her ayın 5 ama e devlette ayın 6 yazıyor başlangıç tarihi :/
Sonuç?Evde bakım maaşı için dedim arkadaşlar