2022 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bayram öncesi erken yatan maaşlardan dolayı e-devlet tarafında sistemsel sıkıntıdan dolayı detay görünmüyor. Panik yapmanız gerek yok maaşlarınız sıkıntısız yatacağını düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum panik yapıp kafanızı yormayın :)

Arkadaşlar hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bayram öncesi erken yatan maaşlardan dolayı e-devlet tarafında sistemsel sıkıntıdan dolayı detay görünmüyor. Panik yapmanız gerek yok maaşlarınız sıkıntısız yatacağını düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum panik yapıp kafanızı yormayın :)
Ugur bey siz bir rica var evde bskim ucreti gelirden sayiliyormu ysni gelire ekleniyormu kisi basina ucrette sayiliyirmusaygilar
evet hala aynı değişmedi İstanbul Maltepe
Istanbul guncelendimi acaba benim daha yok

Konu dışı bir bilgi almak istiyorum açıklama. Ek gostergeyle birlikte memurların maaşlarında yükselme olacak bu ek gostergeyle bizim evde bakım ve 2022 maaşlarında herhangi bir değişiklik söz konusu olur mu?

İstanbul e devlette güncel değil. Hatta geçen ay ki ödeme de gözükmüyor. İstanbuldan olan arkadaşlar sizde geçen ay gözüküyor mu?
İstanbul e devlette güncel değil. Hatta geçen ay ki ödeme de gözükmüyor. İstanbuldan olan arkadaşlar sizde geçen ay gözüküyor mu? Alt tarafta normalde geçen ay ki alınan maaş yazması lazım. Bende yazmıyor ve gözükmüyor. Bende bu şekilde gözüküyor. Bir sorun mu var acaba? Ekli dosyayı görüntüle 9607
Evet neden boyle olduki acaba

Ben 13 aliyordum.ama istanbul
Istanbul guncellendimi benim yok

Arkadaşlar aldığım duyumlara göre kimi arkadaşlar evde bakım ücretlerinin e devlette gorunmeyecegini kimi arkadaşlar da 06-10 arası sistemde görüneceğini söyledi ayın 10una kadar bekleyelim sistem güncellenmesi olmazsa artık e devlet üzerinde gorunmicektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri