Evde bakim icin ne dedinizSonuç?
Veli bey evde bakim ucreti gelirden sayiliyirmu yani kisi basina sayiliyormuEvde bakım maaşı için dedim arkadaşlar
Evde bakim parası hane geliri hesaplanırken eve giren paraya eklenilmez hane geliri varsa sgk askeri ücret veya özel sektör maas dikkate alınırEvde bakim icin ne dediniz
Veli bey evde bakim ucreti gelirden sayiliyirmu yani kisi basina sayiliyormu
Ugur bey siz bir rica var evde bskim ucreti gelirden sayiliyormu ysni gelire ekleniyormu kisi basina ucrette sayiliyirmusaygilarArkadaşlar hiç bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bayram öncesi erken yatan maaşlardan dolayı e-devlet tarafında sistemsel sıkıntıdan dolayı detay görünmüyor. Panik yapmanız gerek yok maaşlarınız sıkıntısız yatacağını düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum panik yapıp kafanızı yormayın
Istanbul guncelendimi acaba benim daha yokevet hala aynı değişmedi İstanbul Maltepe
Baktim aynı İstanbul pendikUgur bey siz bir rica var evde bskim ucreti gelirden sayiliyormu ysni gelire ekleniyormu kisi basina ucrette sayiliyirmusaygilar
Istanbul guncelendimi acaba benim daha yok
Şimdi baktım aynı şekilde hiç bir düzelme yokUgur bey siz bir rica var evde bskim ucreti gelirden sayiliyormu ysni gelire ekleniyormu kisi basina ucrette sayiliyirmusaygilar
Istanbul guncelendimi acaba benim daha yok
Antalya da Aynı kayıt gözükmüyorNiğdede durum aynı e devlette
Evet neden boyle olduki acabaHala hiç bir degişik yok
Ben 13 aliyordum.ama istanbulYa aradım kurumu düzenleme yok dediler ayın 15 yatar dediler bukadar ok
İstanbul e devlette güncel değil. Hatta geçen ay ki ödeme de gözükmüyor. İstanbuldan olan arkadaşlar sizde geçen ay gözüküyor mu?
İstanbul e devlette güncel değil. Hatta geçen ay ki ödeme de gözükmüyor. İstanbuldan olan arkadaşlar sizde geçen ay gözüküyor mu? Alt tarafta normalde geçen ay ki alınan maaş yazması lazım. Bende yazmıyor ve gözükmüyor. Bende bu şekilde gözüküyor. Bir sorun mu var acaba? Ekli dosyayı görüntüle 9607
Istanbul guncellendimi benim yokEvet neden boyle olduki acaba
Ben 13 aliyordum.ama istanbul
Zam Temmuz da belli olacak Ağustos ta zamlı yatacakZam oranı ne zaman belli olacak biliyormusunuz
Yani hangi ay zamlı alacagiz