Istanbul gincellendimi benim ayni dahaİstanbul Maltepe aynı düzelme yok
Istanbul gincellendimi benim ayni dahaİstanbul Maltepe aynı düzelme yok
E benden güncelleme istemişlerdi ne olacakArkadaşlar tekrar merhaba; saat 10 civarlarında, evde bakım komisyonundaki arkadaşımla görüştüm. TC bilgimi verip kontrol ettiğinde ödemenin hazır olduğu ve 13.06.2022 tarihinde alacağım bilgisini verdi, sağ olsun. Anlayacağınız gibi herhangi bir evrak güncellemesi yapmadıysanız ödemelerimizi alacağız. Bu e-devlet güncellemesine ve arkadaşım şunu dedi, bunu dedi gibi durumlara çok takılmayın, telefon açın evde bakım birimine en sağlıklı bilgiyi alırsınız
Ayrıca, ben 09.03.2022 de bakıcı değişikliğinde bulunmuştum, 12.04.2022 de onaylanmıştı. Ramazan bayramı öncesi ödemeler erken olunca Mayıs ayı ödemesini alamamıştım, şimdi 13.06.2022 de alacağım maaşta ek ödemem bile var. Anlatmak istediğim; 19 günlük + 30 gün iki maaş alacağım TC bilgisi girildiğinde 2 maaş görünüyor
Umarım faydalı olmuştur
İstenilen güncel evrakları eksiksiz teslim ettiyseniz ve durumunuzda bir değişiklik yok ise sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama yine de son kararı evde bakım komisyonu verecek, bekleyip göreceksiniz. Umarım sorun çıkmazE benden güncelleme istemişlerdi ne olacak
Evet herhangibi bir değişiklik yok maaşın bağlandığı zaman gibi ayni bu benim w. Evrak guncellemem hayirlisi olsun e devlette böyle hiç bisey yapamıyoruz resmenİstenilen güncel evrakları eksiksiz teslim ettiyseniz ve durumunuzda bir değişiklik yok ise sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama yine de son kararı evde bakım komisyonu verecek, bekleyip göreceksiniz. Umarım sorun çıkmaz
Siz yine de telefon açıp bilgi alın, buradan verilen bilgiler sizi tatmin etmez
Benim boyle evde bakim maasini burdan goruntuleye bilirsiniz yaziyir sizdeGüncelleme sayfası çökmüş bakım maaşı almayanlarda aynı gösteriyor belki yeni bir uygulama olabilir
Bende ayni istanbul bendende ayni bsnada kimse gelmedi hic bir sey istemedilerNiğdede durum ayni bize ne gelen oldu nede guncelleme istendi demekki sistemsel birsey
Bizide Nisan ayında arayıp evrak güncellemek için çağırdılar evrakları guncelledik ama eve gelen olmadiKime dediysem kimseye gelmemisler bi biz mi vardık bakacak acaba
aynısını banada söylediler haziran 13 de maaşlarınız alçanız dediler edevletteki sıkıntı e devletle ahlakalı olan dedi görevli banaarkadaşlar bugun izmir sosyal hizmetler evde bakım birimine baglattım aradım e.devlette sıkıntı var izmir 13 haziranda yatacak dediler bana
bilgi net ve dogru evde bakım birimi görevlisinden bizat duydum endişe etmeyin dediler bekleyelim ben aradım bekliycem 13 haziranı
inşallah bişey olmaz ve alırız maaaşlarımızı herkeze iyi aksamlar
E devlette girunuyirmuTokat evde bakım ödemesi hesaplara yattı 08.08.2022
SSK mız yokken ben üç kişilik ailUgur bey siz bir rica var evde bskim ucreti gelirden sayiliyormu ysni gelire ekleniyormu kisi basina ucrette sayiliyirmusaygilar
Istanbul guncelendimi acaba benim daha yok
Günü geleni arar evrak isterler her yılEvet herhangibi bir değişiklik yok maaşın bağlandığı zaman gibi ayni bu benim w. Evrak guncellemem hayirlisi olsun e devlette böyle hiç bisey yapamıyoruz resmen
Evde bakım maaşı için basvuru yapıyorsanız yada alıyorsanız o maaş hesaba dahil edilmez engelli maaşı veya diyer bütün gelirleriniz hesaplanır eger engelli aylığı alıyorsanız yada alacaksanız o zamanda evde bakım ve diyer gelirler hesap edilirUgur bey siz bir rica var evde bskim ucreti gelirden sayiliyormu ysni gelire ekleniyormu kisi basina ucrette sayiliyirmusaygilar
Istanbul guncelendimi acaba benim daha yok
Sizin e devlette bilgileriniz görünüyor mu?Tokat evde bakım ödemesi hesaplara yattı 08.08.2022
Istanbul gincellenme varmi bide hesaplara baktinizmi hesaplara yatiyorlarmis oyle diyorlarIstanbul gincellendimi benim ayni daha
hayır görünmüyordu genel sıkıntı var galibaSizin e devlette bilgileriniz görünüyor mu?
Sehir neresi akeyna hanim istanbulda boylehayır görünmüyordu genel sıkıntı var galiba