Antalya yattı Yıldırım bey ve Arkadaşlar güle güle kullanın 2.354.00 TL Ziraat Mobil den görünüyorAntalya gözükmüyor hala 12sinde yatacak dedi kurum
Antalya yattı Yıldırım bey ve Arkadaşlar güle güle kullanın 2.354.00 TL Ziraat Mobil den görünüyorAntalya gözükmüyor hala 12sinde yatacak dedi kurum
Antalya yattiHAZİRAN 2022 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ
TOKAT YATTI
ORDU YATTI
HATAY YATTI
BOLU YATTI
KIRŞEHİR YATTI
YATAN İLLERİN TAM SIRALISI BU KONUNUN İLK SAYFASINDADIR.
NOT: E DEVLET ÜZERİNDE KAYIT GÖRÜNMESE DE MAAŞLAR YATMAKTA...
Millet yalanmı söylüyor önceden güncellememi vardı güncelleme daha dün çıktı
Yuksel bey istsnbuldan haber varmi ben hesaba baktim yatmamisDurum aynı. Ne e devlette güncel, ne de geçen ay gözüküyor. Ayın on üçünü bekleyip göreceğiz.
İstanbul pazartesi günü yatar ayın 13.deYuksel bey istsnbuldan haber varmi ben hesaba baktim yatmamis
Yuksel bide sizebir sey danismak istiyirum benim oglumun raporunu ben 2011 yilinda aldim su an 25 yasinda yani 11 yasindaykine aldim dowm sendromu raporum surekli bide agir ozurlu evet yaziyir yaninda peki rsporuru yeniletmem gereklimi cunku bana kimse demedi yeniletin diye haber gelmedi bir bilginiz varsa beni aydinlatirmisinizİstanbul pazartesi günü yatar ayın 13.de
benimde aynı izmir e devletin sisteminde sıkıntı varIyi aksamlar İzmirde hala e devlette gözükmüyor bilgisi olan arkadaşlar varmı
Her yer oyle siz hesabinizi kontro edin hesaba yatiriyormuzIyi aksamlar İzmirde hala e devlette gözükmüyor bilgisi olan arkadaşlar varmı
Edo bey idtanbul yatmismi hesabina baktinzmi benim yok hesaptaİstanbul pazartesi günü yatar ayın 13.de
Bende baktım yok. Yarını bekleyelim hayirlisiylaEdo bey idtanbul yatmismi hesabina baktinzmi benim yok hesapta
yok maalesef yarın büyük ihtimalle yatarEdo bey idtanbul yatmismi hesabina baktinzmi benim yok hesapta
İstanbul yarın hesapta olur inşallah merak etmeyin.benim e devlete yaşanan aksaklik nedeni ile görüntüleme yapamıyorsun diyorBende baktım yok. Yarını bekleyelim hayirlisiyla
banka hesabından kardeşim ziraat mobilden veya 4747 bakiye yazıp mesaj atçan izmir daha yatmadıİzmir için e-devlet'te bende de gözükmüyor teknik bir sorun var galiba iyi de nasıl öğreneceğiz ne zaman yattığını
Ya bence yalan artık neyse tam okumadım ama evde bakım maaşı 2800 mu ne yazmislar direk kapattim yalan haberdir diye..BU HABER DOĞRU MU? HABERTÜRK BUGÜN İNTERNET SAYFASINDA PAYLAŞMIŞ. SİZCE DOĞRU OLABİLİR Mi?
aynen öyle daha ne kadar verildiğini bilmiyorlar işleri güçleri yalan yanlış insanları beklenti içine sokmak 4 temmuz u bekleyip göreceğiz ne kadar zam olduğunuYa bence yalan artık neyse tam okumadım ama evde bakım maaşı 2800 mu ne yazmislar direk kapattim yalan haberdir diye..