pendik henüz yatmadıİstanbul yatmis
pendik henüz yatmad
Esenyurt yatmıştırpendik henüz yatmadı
Tekrar bakpendik henüz yatmadı
Bende baktım yatmamisti tekrar ziraat mobile giriş çıkış yaptım yatmışpendik henüz yatmadı
sizin hangi ilceTekrar bak
Bende baktım yatmamisti tekrar ziraat mobile giriş çıkış yaptım yatmış
malp sende olmasan yandık ustacım pendık yatınca bılgı verırmısınsizin hangi ilce
tabiki veririmmalp sende olmasan yandık ustacım pendık yatınca bılgı verırmısın
Bekliyoruz yok suanDenizli 13unde yatardı haberi olan var mi
Teşekkürler ramke bizde bekliyoruz ilk defa günü saati geçecek herhaldeBekliyoruz yok suan
Evet uzun zamandır gecikme yasamiyorduk. Hayırlısı ve sağlık olsun.Teşekkürler ramke bizde bekliyoruz ilk defa günü saati geçecek herhalde
Bir sorun yoksa sabah dokuzda yatar merak etmeyin. Banka şubelerinin çalışma sistemi ile ilgili bir durum. Bir çok defa Avrupa yakasının yattığını ama benim paramın gece yatmadığına şahitlik ettim. Gece yatmayan para sabah dokuz da hesabımda oluyordu. Umarım sizinde öyle olmuştur. Bu arada bende Ümraniye deyim ve hesabıma para yatmış. Umarım sizin ki de sabah yatacaktır. Selamlarpendik henüz yatmadı
Hayrilisi ve sağlık olsun diyelim kardeşim 1.5 senedir kardeşim lenfoma geçmiyor onadı çektikçe biz daha daha çok acı çekiyoruz herşey boşEvet uzun zamandır gecikme yasamiyorduk. Hayırlısı ve sağlık olsun.
teşekkürlertabiki veririm
daha henüz pendik yatmadı 2 ay öncede sabah yatmıştıteşekkürler