Tokat Tokat iyi bakSehir neresi akeyna hanim istanbulda boyle
Tokat Tokat iyi bakSehir neresi akeyna hanim istanbulda boyle
TOKATSehir neresi akeyna hanim istanbulda
Peki edevlette güncelmiydi kardeşOrdu bakım maaşı yattı
Hayır güncellenmeden yattı bugünPeki edevlette güncelmiydi kardeş
Hangi il olduğu fark etmez halen gözükmüyorİstanbul e devlette geçen ay ki maaş gözüküyor mu? Bende geçen ay ki maaş gözükmüyor. Hiç bir ibare de gözükmüyor. Net bir cevap verecek bir kardeşim yok mu?
Nerden biliyorsunuz yattığını kardeşOrdu bakım maaşı yattı
sistemde sıkıntı var ama bakan açıklama yapmış engelli ve evde bakım maaşları hesaplara yatırılmaya başlandı diyeNerden biliyorsunuz yattığını kardeş
Güncelleme gören var mı arkadaşlar
DÜZELTME=evde bakım maaşı yatmaya başlandı diye haberi veren site yazıyı kaldırmışsistemde sıkıntı var ama bakan açıklama yapmış engelli ve evde bakım maaşları hesaplara yatırılmaya başlandı diye
Tokat ve ordu yattıDÜZELTME=evde bakım maaşı yatmaya başlandı diye haberi veren site yazıyı kaldırmış
Millet yalanmı söylüyor önceden güncellememi vardı güncelleme daha dün çıktıNerden biliyorsunuz yattığını kardeş
Istanbul evde bakim ucreti yatan varmiIstanbul gincellenme varmi bide hesaplara baktinizmi hesaplara yatiyorlarmis oyle diyorlar
Istanbul hsber varmi ben hesaba baktim yokTeşekkür ederim. Selamlar saygılar
Durum aynı. Ne e devlette güncel, ne de geçen ay gözüküyor. Ayın on üçünü bekleyip göreceğiz.Istanbul evde bakim ucreti yatan varmi
Istanbul hsber varmi ben hesaba baktim yok
Ziraat mobil yükle hesabını kontrol etMillet yalanmı söylüyor önceden güncellememi vardı güncelleme daha dün çıktı
Bak ben buna düşünemedim hatırlatdığın için teşekkürlerZiraat mobil yükle hesabını kontrol et
Antalya gözükmüyor hala 12sinde yatacak dedi kurumAntalyadayım bende hiç bir şey yok antalyadan başka bakabilen varmı?