2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haberlerı cesıtlı yerlerde okudum ama daha cok engellı olanın maası erken yatcak dıyor yanı engellıye bakanınkını yazdıgını okumabe
Ben birebir Tayyip Bey'in verdiği
haber kanallarında ve gazetelerde temmuz ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak denilmekte evde bakım maaşlarımı yoksa 2022 öaaşları mı nedir durum resmi kesin bir dille var mı bir haber arkadaslar
Burdan bakın haberler de çıktı

bır ara 15 gun oncesınde verılmıstı sanırım yıne aynı

evet arşiv kayıtlarıma baktım

14.04.2022 de 2354 tl almısız
29.04.2022 de 2354 tl almısız
13.06.2022 de 2354 tl almısız

05.2022 de mayıs ayında yatmamıs erken almısız

bır ara 15 gun oncesınde verılmıstı sanırım yıne aynı

evet arşiv kayıtlarıma baktım

14.04.2022 de 2354 tl almısız
29.04.2022 de 2354 tl almısız
13.06.2022 de 2354 tl almısız

05.2022 de mayıs ayında yatmamıs erken almısız
Aynen doğru tespit bende baktım eski hesaplara..yani bu yatacak anlamına gelir vs

Arkadaşlar 9 günlük bayram tatili var,Her sen olmasa dahi mutlaka uzun tatil dönemlerinde evde bakım maaşı yatırılır günü gelmeden.Ayrıca erken almayalım 45 gün ne yapacağız diyenlere silah zoruyla vermiyorlar.Bana yollasınlar onlarınkini günü gelince ben yollarım.

Emekli ikramiyesine bankalara borcun olsa dahi kesinti yapılamaz o yuzden bankalar ikramiye hesabı aciyor bizim banka öyle yapiyor denizbank digerlerini bilemem

Ben bugün sosyal hizmetlere gittim aracin satış belgesini götürmeye emekli ikramiyeleri gelire dahil edilmiyor ama aldığımız tüm sosyal yardimlar gelire ekleniyor arabanin satis bedelinin 120 de biri aylik olarak gelire ekleniyor 12 ye bolmuyorlar bayramdan önce maaş konusunda bize daha bilgi gelmedi dediler

Ben bugün sosyal hizmetlere gittim aracin satış belgesini götürmeye emekli ikramiyeleri gelire dahil edilmiyor ama aldığımız tüm sosyal yardimlar gelire ekleniyor arabanin satis bedelinin 120 de biri aylik olarak gelire ekleniyor 12 ye bolmuyorlar bayramdan önce maaş konusunda bize daha bilgi gelmedi dediler
Evet sanırım 2000 yaticak bnm korkum bu valla her ay bu ayı bir atlatsak diyorum neyse kafanızı sisirdim inşallah ama kalpten inşallah zamlı yatırılır.

temmuz maası erken yatacagı ıcın,temmuz baslıgı acılabılır
ayrıca temmuz maası zamlı olması gerekmıyordu sımdı zamsızmı vercekler,fark ne olcak,o ıste karıstı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri