Ben birebir Tayyip Bey'in verdiğihaberlerı cesıtlı yerlerde okudum ama daha cok engellı olanın maası erken yatcak dıyor yanı engellıye bakanınkını yazdıgını okumabe
haber kanallarında ve gazetelerde temmuz ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak denilmekte evde bakım maaşlarımı yoksa 2022 öaaşları mı nedir durum resmi kesin bir dille var mı bir haber arkadaslar
Aynen doğru tespit bende baktım eski hesaplara..yani bu yatacak anlamına gelir vsbır ara 15 gun oncesınde verılmıstı sanırım yıne aynı
evet arşiv kayıtlarıma baktım
14.04.2022 de 2354 tl almısız
29.04.2022 de 2354 tl almısız
13.06.2022 de 2354 tl almısız
05.2022 de mayıs ayında yatmamıs erken almısız
Nasıl yatmamış yatacak deniliyordu yatınca söyler misin ne kadar olduEmekli ikramiyesi yatmamış
Nasıl yani ? anlamadım bizim ikiside aynı hesaba yatırılırİkramiyeler ayrı hesaba yatiyor bizim yarın akşam yatacak yatan varsa yzabilirmi ne kadar oldugunu
Evet lütfen yazsın rica ediyorumNasıl yani ? anlamadım bizim ikiside aynı hesaba yatırılır
Anladımda yok zaten bu ikramiye ye bişey yapılamıyor Bizim aynı hesaba yatırılı yor neyse yatarsa yazın lütfenEmekli ikramiyesine bankalara borcun olsa dahi kesinti yapılamaz o yuzden bankalar ikramiye hesabı aciyor bizim banka öyle yapiyor denizbank digerlerini bilemem
Evet sanırım 2000 yaticak bnm korkum bu valla her ay bu ayı bir atlatsak diyorum neyse kafanızı sisirdim inşallah ama kalpten inşallah zamlı yatırılır.Ben bugün sosyal hizmetlere gittim aracin satış belgesini götürmeye emekli ikramiyeleri gelire dahil edilmiyor ama aldığımız tüm sosyal yardimlar gelire ekleniyor arabanin satis bedelinin 120 de biri aylik olarak gelire ekleniyor 12 ye bolmuyorlar bayramdan önce maaş konusunda bize daha bilgi gelmedi dediler
Tamm hayırlı gecelerRica ederim bilgilerimizi paylasiyoruz
2000 tl yatmış zam yokNasıl yatmamış yatacak deniliyordu yatınca söyler misin ne kadar oldu
Eyvah yandık rabbim yardımcımız ol bereketli olur inşallah güle güle harcayın.2000 tl yatmış yok
özür siz hangi ikramiye yi konusuyorsunuz, emekli maaşı bayram ikramiyesi ni mi ?İkramiyeler ayrı hesaba yatiyor bizim yarın akşam yatacak yatan varsa yzabilirmi ne kadar oldugunu
Ağustos ayında zamlı alınacak. Temmuzda oran belirleniyor Ağustos ta alınıyor.temmuz maası erken yatacagı ıcın,temmuz baslıgı acılabılır
ayrıca temmuz maası zamlı olması gerekmıyordu sımdı zamsızmı vercekler,fark ne olcak,o ıste karıstı