Engelli maaşlarını versinler evde bakım maaşını vermesinlerDiyelim erken yattı ve sevindik. Peki sonra yaşamayacakmıyız yaklaşık 45 gün aylık alınmayacak ona göre
Aynen kurban alcaz yatsa iyi olur inşaAllahSosyal hizmetleri ardim erken yatacak ihtiyacımız vardı iyi oldu sıkıntıdan kurtulduk Allah devletimize zeval vermesin bakim aylıkları bayramdan önce yatacak ihtiyacı olmayan çekmesin bayramdan sonra çeksin ama ihtiyacı olanlarda laf etmesinler çünkü kurban bayrami insanlar kurban alacak
Bakım maaşları da mı bayram dan önce yatacak ?Sosyal hizmetleri ardim erken yatacak ihtiyacımız vardı iyi oldu sıkıntıdan kurtulduk Allah devletimize zeval vermesin bakim aylıkları bayramdan önce yatacak ihtiyacı olmayan çekmesin bayramdan sonra çeksin ama ihtiyacı olanlarda laf etmesinler çünkü kurban bayrami insanlar kurban alacak
Açıkladı engelli engelli yakını ne oluyor evde bakım maaşı yatacak.Bakım maaşları da mı bayram dan önce yatacak ?
Evet doğru ama nerde...Keşke onun yerine ikramiye verseler.. maaş bitecek erkenden bekle 1 buçuk ay..
Millet haber dinlemiyorumu herkes bilir sen canını sıkmaerken yatcagını cogu kısı bılmez
A haberde ben dinledim kabine toplantı sonrası cumhurbaşkanı şöyle açıkladı engelli, engelli yakını aylığı ve 65 yaş aylığı alanların ki erken yatıcak dedi evde bakımdan bahsetmedi ama büyük ihtimalle evde bakımda yatar çünkü her bayram böyle oluyor umarım evde bakım maaşı yatmaz sadece engelli maaşı yatar yoksa 45 gün nasıl geçerhaberlerı cesıtlı yerlerde okudum ama daha cok engellı olanın maası erken yatcak dıyor yanı engellıye bakanınkını yazdıgını okumadım
E söyledim ya daha nasıl söylenir kabine toplantısından sonra cumhurbaşkanımızın açıklaması şöyle engelli ve 65 yaş aylığı alanların ödemeleri bayramdan önce ödenecek dedihaber kanallarında ve gazetelerde temmuz ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak denilmekte evde bakım maaşlarımı yoksa 2022 öaaşları mı nedir durum resmi kesin bir dille var mı bir haber arkadaslar
Engelli maaşı 2022 oluyor,Engelli yakını 2022 maaşı 18 yaş altı veya vasisi olanlar için kullanılıyor.evde bakım bakıcı ya yatan bir maaş.yinede ayrım yapacaklarını düşünmüyorum her bayram yatıyor çünkü erkenden.eve ihtiyacımız var fakat diyorum ya sonra 45 gün zor geçiyorE söyledim ya daha nasıl söylenir kabine toplantısından sonra cumhurbaşkanımızın açıklaması şöyle engelli ve 65 yaş aylığı alanların ödemeleri bayramdan önce ödenecek dedi
18 yaş altı veya yatalak olup vasisi olan 2022 maaşıArkadaslar bilmediğim için soruyorum bu engelli yakını aylığı nedir
Bende aynı fikirdeyim 2022 engelli aylığını versinler evde bakım maaşını vermesinlerEngelli maaşı 2022 oluyor,Engelli yakını 2022 maaşı 18 yaş altı veya vasisi olanlar için kullanılıyor.evde bakım bakıcı ya yatan bir maaş.yinede ayrım yapacaklarını düşünmüyorum her bayram yatıyor çünkü erkenden.eve ihtiyacımız var fakat diyorum ya sonra 45 gün zor geçiyor
18 yaş altı veya yatalak olup vasisi olan 2022 maaşı