2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim erken yattı ve sevindik. Peki sonra yaşamayacakmıyız yaklaşık 45 gün aylık alınmayacak ona göre

Her yıl erken veriyorlar millet parayı bulunca mecbur harcıyor sonra 45gun burda milleti biz çekiyoruz.bence yatirsalarda siz çekmeyin konuşacak olanlar:) bari bizede bayram harçlığı verseler gerçi seçim öncesi bayramda vermediyseler vermezler.

Sosyal hizmetleri ardim erken yatacak ihtiyacımız vardı iyi oldu sıkıntıdan kurtulduk Allah devletimize zeval vermesin bakim aylıkları bayramdan önce yatacak ihtiyacı olmayan çekmesin bayramdan sonra çeksin ama ihtiyacı olanlarda laf etmesinler çünkü kurban bayrami insanlar kurban alacak

Sosyal hizmetleri ardim erken yatacak ihtiyacımız vardı iyi oldu sıkıntıdan kurtulduk Allah devletimize zeval vermesin bakim aylıkları bayramdan önce yatacak ihtiyacı olmayan çekmesin bayramdan sonra çeksin ama ihtiyacı olanlarda laf etmesinler çünkü kurban bayrami insanlar kurban alacak
Aynen kurban alcaz yatsa iyi olur inşaAllah

Bakım maaşları da mı bayram dan önce yatacak ?

haberlerı cesıtlı yerlerde okudum ama daha cok engellı olanın maası erken yatcak dıyor yanı engellıye bakanınkını yazdıgını okumadım

haberlerı cesıtlı yerlerde okudum ama daha cok engellı olanın maası erken yatcak dıyor yanı engellıye bakanınkını yazdıgını okumadım
A haberde ben dinledim kabine toplantı sonrası cumhurbaşkanı şöyle açıkladı engelli, engelli yakını aylığı ve 65 yaş aylığı alanların ki erken yatıcak dedi evde bakımdan bahsetmedi ama büyük ihtimalle evde bakımda yatar çünkü her bayram böyle oluyor umarım evde bakım maaşı yatmaz sadece engelli maaşı yatar yoksa 45 gün nasıl geçer

haber kanallarında ve gazetelerde temmuz ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak denilmekte evde bakım maaşlarımı yoksa 2022 öaaşları mı nedir durum resmi kesin bir dille var mı bir haber arkadaslar

haber kanallarında ve gazetelerde temmuz ayı engelli maaşları bayramdan önce yatacak denilmekte evde bakım maaşlarımı yoksa 2022 öaaşları mı nedir durum resmi kesin bir dille var mı bir haber arkadaslar
E söyledim ya daha nasıl söylenir kabine toplantısından sonra cumhurbaşkanımızın açıklaması şöyle engelli ve 65 yaş aylığı alanların ödemeleri bayramdan önce ödenecek dedi

E söyledim ya daha nasıl söylenir kabine toplantısından sonra cumhurbaşkanımızın açıklaması şöyle engelli ve 65 yaş aylığı alanların ödemeleri bayramdan önce ödenecek dedi
Engelli maaşı 2022 oluyor,Engelli yakını 2022 maaşı 18 yaş altı veya vasisi olanlar için kullanılıyor.evde bakım bakıcı ya yatan bir maaş.yinede ayrım yapacaklarını düşünmüyorum her bayram yatıyor çünkü erkenden.eve ihtiyacımız var fakat diyorum ya sonra 45 gün zor geçiyor
Arkadaslar bilmediğim için soruyorum bu engelli yakını aylığı nedir
18 yaş altı veya yatalak olup vasisi olan 2022 maaşı

Engelli maaşı 2022 oluyor,Engelli yakını 2022 maaşı 18 yaş altı veya vasisi olanlar için kullanılıyor.evde bakım bakıcı ya yatan bir maaş.yinede ayrım yapacaklarını düşünmüyorum her bayram yatıyor çünkü erkenden.eve ihtiyacımız var fakat diyorum ya sonra 45 gün zor geçiyor

18 yaş altı veya yatalak olup vasisi olan 2022 maaşı
Bende aynı fikirdeyim 2022 engelli aylığını versinler evde bakım maaşını vermesinler
Yoksa 45 gün nasıl geçer

Hesap extresine bakın 2020 ve 2021 yılında Bayram için erken yatırmışlar ve 45 gün para vermemişler bu kadar basittir.. kasmayın bu kadar hesap özetine bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri