2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evde bakimda zam farki yok bix bir ay geriden aliyoruz önce bakim sonra maas engelli ayligi emekli aylığı peşin ödenir diger maaslar geriden gelir

Benim engelli yakini ayligim red edilmis rapor dolum sebebi ile yazmislar ama 30 haziranda bitiyordu simdi ben alamicakmiyim maasi bayram oncesi bide 31 araliga kadar uzatildi yaziyo

Bu yalan haber olabilir peki Cumhurbaşkanı kendi söyledi odamı yalan sizce
Ben cumhurbaşkanının kabine toplantısından sonra ağzından şunu duydum engelli maaşı ve yaşlı aylığının ödemesi bayramdan önce ödenecek dedi evde bakım ile ilgili bir şey demedi a haberde dinledim
Normalde her bayram evde bakım maaşıda erken ödeniyor ama inşallah ödenmez sadece engelli maaşı yatar

Ben cumhurbaşkanının kabine toplantısından sonra ağzından şunu duydum engelli maaşı ve yaşlı aylığının ödemesi bayramdan önce ödenecek dedi evde bakım ile ilgili bir şey demedi a haberde dinledim
Normalde her bayram evde bakım maaşıda erken ödeniyor ama inşallah ödenmez sadece engelli maaşı yatar
Engelli ve engelli yakını dedi cumhurbaşkanı iiyce dinleyin efendim

794779.jpg

Yani engelli yakını demek evde bakım aylıgı demek bunu Bi anlayın artık

Ekli dosyayı görüntüle 9927
Ekli dosyayı görüntüle 9927
Diit yanlış bilgi işte bu benim uzmanlık alanım engelli yakını aylığı demek 18 yaş altı engelli çocukların annesine ödenen engelli yakını aylığı denir bu maaş sydv tarafından ödeniyor yani evde bakım maaşı değil evde bakım maaşı engellinin bakıcısına sosyal hizmetler tarafından ödenen bir maaş evde bakım maaşı ile engelli yakını aylığı çok farklı çünkü ben kızım için engelli yakını aylığı alıyorum
Ayrıca evde bakım maaşıda alıyorum engelli yakını aylığı pttye yatıyor evde bakım maaşı ziraat yatıyor ben gayet iyi biliyorum ama siz maaşları karıştırdınız

Son düzenleme:
Aaa özür dilerim ben yanlış biliyorum o zaman, fakat size bu ay engelli yakını maaşı yattı ve tekrar yatıcak sa, umarım evde bakım aylığı da tekrar yatar 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri