zam farkları da bir sonra ki ay ile verilirtemmuz maası erken yatacagı ıcın,temmuz baslıgı acılabılır
ayrıca temmuz maası zamlı olması gerekmıyordu sımdı zamsızmı vercekler,fark ne olcak,o ıste karıstı
zam farkları da bir sonra ki ay ile verilirtemmuz maası erken yatacagı ıcın,temmuz baslıgı acılabılır
ayrıca temmuz maası zamlı olması gerekmıyordu sımdı zamsızmı vercekler,fark ne olcak,o ıste karıstı
Evet eşim emekliözür siz hangi ikramiye yi konusuyorsunuz, emekli maaşı bayram ikramiyesi ni mi ?
Emekli maaş da ne zaman zam farkı aldikki verilmiyor memurlara veriyorlar bizim yokzam farkları da bir sonra ki ay ile verilir
hayır yok ben 2022 ve evde bakım maaş farklarını batram sonraki ayın maaşları ile verirler diye söylemişrimEvet eşim emekli
Emekli maaş da ne zaman zam farkı aldikki verilmiyor memurlara veriyorlar bizim yok
Evet eşim emekli
Emekli maaş da ne zaman zam farkı aldikki verilmiyor memurlara veriyorlar bizi
Pardon o zaman ben yanlış anladım kusura bakmayınhayır yok ben 2022 ve evde bakım maaş farklarını batram sonraki ayın maaşları ile verirler diye söylemişrim
Hatta şimdi okudum yarın sabah yatar diyorPardon o zaman ben yanlış anladım kusura bakmayın
Hatta şimdi okudum yarın sabah yatar diyoryarın dedıgı yanı pazartesı yatcaksa gece 00.30 da yatması lazım
Bence yalan haber Google de tıklanma uğruna yapılan yalan haber olabilirHatta şimdi okudum yarın sabah yatar diyor
Hatta şimdi okudum yarın sabah yatar diyor
Bu yalan haber olabilir peki Cumhurbaşkanı kendi söyledi odamı yalan sizceBence yalan haber Google de tıklanma uğruna yapılan yalan haber olabilir
Ben cumhurbaşkanının kabine toplantısından sonra ağzından şunu duydum engelli maaşı ve yaşlı aylığının ödemesi bayramdan önce ödenecek dedi evde bakım ile ilgili bir şey demedi a haberde dinledimBu yalan haber olabilir peki Cumhurbaşkanı kendi söyledi odamı yalan sizce
Engelli ve engelli yakını dedi cumhurbaşkanı iiyce dinleyin efendimBen cumhurbaşkanının kabine toplantısından sonra ağzından şunu duydum engelli maaşı ve yaşlı aylığının ödemesi bayramdan önce ödenecek dedi evde bakım ile ilgili bir şey demedi a haberde dinledim
Normalde her bayram evde bakım maaşıda erken ödeniyor ama inşallah ödenmez sadece engelli maaşı yatar
Ekli dosyayı görüntüle 9927
Yani engelli yakını demek evde bakım aylıgı demek bunu Bi anlayın artık
Diit yanlış bilgi işte bu benim uzmanlık alanım engelli yakını aylığı demek 18 yaş altı engelli çocukların annesine ödenen engelli yakını aylığı denir bu maaş sydv tarafından ödeniyor yani evde bakım maaşı değil evde bakım maaşı engellinin bakıcısına sosyal hizmetler tarafından ödenen bir maaş evde bakım maaşı ile engelli yakını aylığı çok farklı çünkü ben kızım için engelli yakını aylığı alıyorumEkli dosyayı görüntüle 9927
Yani engelli yakını demek evde bakım aylıgı demek bunu Bi anlayın artık