2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi msjlari okurken bakim dedim bende Edirne yatmis.. Gündüz yatirdilar maaşlari bu saatte ilk defa yatiyor sasirdim.. Düzenli yaticak diyorlar, ne gün belli, ne saat, ne tarih.. Hic bisey anlamiyorum bu isten

Bayram öncesi oluyo bu şekilde erken yatırma
ben karabükteyim kardesim ziraate gectik ilk maası ayın 8 de yatmıstı bize ve şimdiye kadar gecti geceli ziraate ayın 15 . gecmedi vakıfbanktayken 49 gün aralıklı zamanlarda yattığımna şaitim iki maaş arasındaki gün ben cumaya kadar yatacagını tahmin ediyordum dediğin gibi 2/3 gün erken yatmış oldu bu ay haklısın ve birde şuna şahit oldum vakıfbanktayken ilk ilin yatşı ve son ilin yatışı arasında nerdeyse 25 gün gectiği oluyordu iller bazında oysa ziraat bankasında hemen hemen 1 hafta içinde tamamı tamamlanıyor diye gözlemlerim var

Bayramdan önce yatiralacakmi arkadaşlar yatsa iyi olur 2022 maaşı Aile destekler evde bakım maaşı yatarmi

Bolu yattı..
Aile deatek ödemesi bana cuma yattı ama arkadasıma yatmıs gözüküp hesaba gecmemiş o yüzden sosyal yardımdaki adam güncelleme var ptt den cekebikirsiniz aile destegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri