Gülsüm kartal
SMS Activated
Evde bakım maaşı yattı hayırlı olsun
Bence yatmasın bu benim fikrim çünkü bayramdan sonraki 1 ay zor geçiyorBayramdan önce yatiralacakmi arkadaşlar yatsa iyi olur 2022 maaşı Aile destekler evde bakım maaşı yatarmi
Dogru diyosunuz kurban parası yada bayram ikramiyesi versinler keşkeBence yatmasın bu benim fikrim çünkü bayramdan sonraki 1 ay zor geçiyor
Umarım verirler ama zorDogru diyosunuz kurban parası yada bayram ikramiyesi versinler keşke
Şuan 5670 lira yani asgari ücretin 2/3 ten fazla kişi başı gelirin olmaması lazım 2022 engelli maaşını alabilmen içinde asgari ücretin 1/3 den fazla kişi başı gelirin olmaması gerekiyor. Oda 2835 lirayı kişibaşı gelirin geçmemesi gerekiyor.Evde bakım maaşında kişi başına düşen gelir ne kadar şuan
12 haziran pazartesi Aksaray 68 12:40 ta yattı.Yatan il varmi
Fark etmiyor gece 00:00 dan sonrada yatıyor gündüz 12 dede yatiyor önemli ola tek şey bu ay. hangi bölgeden başladığı bir sonraki ay hangi bölgeden başlayacağı misal geçen ay ben ayın 14 aldım bakım maaşını bu ay dün itibariyle ayın 12 de aldım bu bölge bölge değişiyor.ben anlamadımki aksam ustumu yatıyor ne bu boyle
Mahsustan mı yapıyorlar işlerine mi öyle geliyor anlamış değilimsen ilk defa mı maaş alıyorsun bozuk plak gibi aynı şeyleri diyoruz dur büyük harfle yazayım belki o zaman anlarsınız EVDE BAKIM MAAŞ ZAMMINI AĞUSTOS AYINDA ALIYORUZ ZAM ORANI TEMMUZ AYINDA BELLİ OLUYOR VE E DEVLET TE HER AY KAYIT GETİRİLMEDİ YAZAR BU ARTIK BÖYLE ANLAYIN BEE DİLİMİZDE TÜY BİTTİ
ben bir haber kaynagında böyle bir haber gördüm ama ne derece doğru çıkacak bilemiyorumbayram öncesi ödeme olayı nedır oyle