2023 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 'yı niye ekliyorsun adam açıkladı yüzde 25 yaptı hepsi bu ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları emekliyi ölene kadar calistircaklar engellinin hali zaten ortada

Asgari ücret olmuş 8500 bizde gece gündüz çalışıyoruz uyku bilmiyoruz bazen asgari ücret yapmıyolar bari emeklilik hakkimiz olsa .

Evet kardeşim ben tam bunu söylüyorum ne yazıkki söylüyorum kendim dinliyorum şurada kimse bize inanmadığı gibi kayle almıyorlar biz söylemesek demezsek kim diyecek engelli olarak kendimizi kabuldirmek hakkımız olanı almak madem şükür diyoruz versinler emekliliği birlik olalım seçim zamanı geliyor uykudan kalkın

arkadaşlar yeni haber aldım aile sosyal hizmetler deyişiklik olmuş bizden habersiz hesap açmış zirat bankasına birde e devlete baktım evde bakım ödemelerine bu TC ait başvuru bulunamamatır yazıyoar bilen varmı sistemmi deyişti

Hocam hesap açmışlar diyorsunuz ya ne yaptınız nasıl düzelttiniz bankaya gidip ??
arkadaşlar yeni haber aldım aile sosyal hizmetler deyişiklik olmuş bizden habersiz hesap açmış zirat bankasına birde e devlete baktım evde bakım ödemelerine bu TC ait başvuru bulunamamatır yazıyoar bilen varmı sistemmi deyişt

ARKADAŞLAR BAKANLIK HEPIMIZ ICIN YENI ZIRAAT HESABI ACMIS.INTERNET BANKACILIGINDAN KONTROL ETMENIZ ICIN SUBEYE GIDIP INTERNET BANKACILIGINA YENI HESABI TANIMLATMAK ISTEDIGINIZE DAIR BASVURU YAPIYORSUNUZ.CUNKU ARTIK ODEMELER O HESABA YAPILACAK.BUNU YAPARKEN MEVCUT KARTINIZIDA O HESABA BAGLATINIZ... HERHANGI BIR ŞUBEYE GITMENIZ YETERLI
ÇÜNKÜ MAAS ODEMELERI ARTIK BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK IL MUDURLUKLERINDEN DEĞİL....

ARKADAŞLAR BAKANLIK HEPIMIZ ICIN YENI ZIRAAT HESABI ACMIS.INTERNET BANKACILIGINDAN KONTROL ETMENIZ ICIN SUBEYE GIDIP INTERNET BANKACILIGINA YENI HESABI TANIMLATMAK ISTEDIGINIZE DAIR BASVURU YAPIYORSUNUZ.CUNKU ARTIK ODEMELER O HESABA YAPILACAK.BUNU YAPARKEN MEVCUT KARTINIZIDA O HESABA BAGLATINIZ... HERHANGI BIR ŞUBEYE GITMENIZ YETERLI
ÇÜNKÜ MAAS ODEMELERI ARTIK BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK IL MUDURLUKLERINDEN DEĞİL....
Ben dün güncellettim

Ben dün güncellett
güncellenmeden olmuyormu nasıl sistem bu
Olmuyor bankaya gidip güncelleme yaman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri