Ne olsunki işte deli gönüle teselli herkes bişey diyorNe oyunu kardeş dalgamı geciyon en fazla 100/20 verecek ne 40/50 si
Zam oranı açıklandı yüzde 25 oldu tepe tepe kullanın dediler
Ne olsunki işte deli gönüle teselli herkes bişey diyorNe oyunu kardeş dalgamı geciyon en fazla 100/20 verecek ne 40/50 si
41.4 derken Veli Bey evde bakım maaşının zam oranı mı bu kaynak olarak nereden bilgi41.4 hayırlı olsun
Nasıl 41.4 biraz önce cumhur başkanı açıkladı yüzde 25 diye41.4 hayırlı olsun
Ben 4.170 TL diye hesap ettimYani ne kadar oldu şimdi
arkadaşlar yeni haber aldım aile sosyal hizmetler deyişiklik olmuş bizden habersiz hesap açmış zirat bankasına birde e devlete baktım evde bakım ödemelerine bu TC ait başvuru bulunamamatır yazıyoar bilen varmı sistemmi deyişt
Ben dün güncellettimARKADAŞLAR BAKANLIK HEPIMIZ ICIN YENI ZIRAAT HESABI ACMIS.INTERNET BANKACILIGINDAN KONTROL ETMENIZ ICIN SUBEYE GIDIP INTERNET BANKACILIGINA YENI HESABI TANIMLATMAK ISTEDIGINIZE DAIR BASVURU YAPIYORSUNUZ.CUNKU ARTIK ODEMELER O HESABA YAPILACAK.BUNU YAPARKEN MEVCUT KARTINIZIDA O HESABA BAGLATINIZ... HERHANGI BIR ŞUBEYE GITMENIZ YETERLI
ÇÜNKÜ MAAS ODEMELERI ARTIK BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK IL MUDURLUKLERINDEN DEĞİL....
Ben dün güncellettARKADAŞLAR BAKANLIK HEPIMIZ ICIN YENI ZIRAAT HESABI ACMIS.INTERNET BANKACILIGINDAN KONTROL ETMENIZ ICIN SUBEYE GIDIP INTERNET BANKACILIGINA YENI HESABI TANIMLATMAK ISTEDIGINIZE DAIR BASVURU YAPIYORSUNUZ.CUNKU ARTIK ODEMELER O HESABA YAPILACAK.BUNU YAPARKEN MEVCUT KARTINIZIDA O HESABA BAGLATINIZ... HERHANGI BIR ŞUBEYE GITMENIZ YETERLI
ÇÜNKÜ MAAS ODEMELERI ARTIK BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK IL MUDURLUKLERINDEN DEĞİL....
Olmuyor bankaya gidip güncelleme yaman gerekgüncellenmeden olmuyormu nasıl sistem bu