evde bakım maaşı nette dolaşan rakam 4170 TL ne kadar doğru onu bilemem ama çok az aza tâma et dediler her zaman ki gibiYüzde 30 dedi erdoğan cumhurbaşkanı dedi maaşı değiştirir mi
Bizim maaşı ne oldu arkadaşlar
evde bakım maaşı nette dolaşan rakam 4170 TL ne kadar doğru onu bilemem ama çok az aza tâma et dediler her zaman ki gibiYüzde 30 dedi erdoğan cumhurbaşkanı dedi maaşı değiştirir mi
Arkadaşlar bu bizi kapsıcakmıYüzde 30 dedi erdoğan cumhurbaşkanı dedi maaşı değiştirir mi
Yani şunda evde bakım maaşı hesabımıza yatmayacakmi illa ki güncelleme mi gerekiyorARKADAŞLAR BAKANLIK HEPIMIZ ICIN YENI ZIRAAT HESABI ACMIS.INTERNET BANKACILIGINDAN KONTROL ETMENIZ ICIN SUBEYE GIDIP INTERNET BANKACILIGINA YENI HESABI TANIMLATMAK ISTEDIGINIZE DAIR BASVURU YAPIYORSUNUZ.CUNKU ARTIK ODEMELER O HESABA YAPILACAK.BUNU YAPARKEN MEVCUT KARTINIZIDA O HESABA BAGLATINIZ... HERHANGI BIR ŞUBEYE GITMENIZ YETERLI
ÇÜNKÜ MAAS ODEMELERI ARTIK BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK IL MUDURLUKLERINDEN DEĞİL....
Ben gittim.bankaya güncellettim 2 dk lik iş tabi sıra beklemeyi saymazsak. Hesap açılmış zaten maas ona yatar ama bizim net bankaciligindan ve karttan görüp çekmemiz için gidip onaylatmamiz lazimYani şunda evde bakım maaşı hesabımıza yatmayacakmi illa ki güncelleme mi gerekiyor
Yani bankaya gitmezsek normal her zaman parayı çektiğimiz karttan çekilmez mi diyorsunuzBen gittim.bankaya güncellettim 2 dk lik iş tabi sıra beklemeyi saymazsak. Hesap açılmış zaten maas ona yatar ama bizim net bankaciligindan ve karttan görüp çekmemiz için gidip onaylatmamiz lazim
Atmde çekebilirsiniz hesap birleştirmeniz varsaYani bankaya gitmezsek normal her zaman parayı çektiğimiz karttan çekilmez mi diyorsunuz
Direk bankaya gidin gişede yaptirinBen atm ye gittim başka hesap göremedim nerden görüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim yarın ona göre bankaya gidecem
Heseb birleştirme bilmiyorum direkt ATM'den çekiyorduk gene çekebilir miyizAtmde çekebilirsiniz hesap birleştirmeniz varsa
Bizimde aynı yazıyor galiba güncelleme varmısarkadaşlar yeni haber aldım aile sosyal hizmetler deyişiklik olmuş bizden habersiz hesap açmış zirat bankasına birde e devlete baktım evde bakım ödemelerine bu TC ait başvuru bulunamamatır yazıyoar bilen varmı sistemmi deyişti
her ay her şey değişiyor tutturmuşlar sosyal hizmetler iban hesabı açmış nasıl hesap açarmış bakıcı sormadan ben gittim öyle bir şey yok dediler banaIban değişikliğini kim diyor ya öyle bir resmi açıklama yok
Bende kartimi kullanamayinca aradim bizede aynisini dediler haberimiz yok bankayla alakalidir dediler bankaya gittim hesabi güncellettim evet hesap tüm herkes için açılmış tek bize degilmiş yaniher ay her şey değişiyor tutturmuşlar sosyal hizmetler iban hesabı açmış nasıl hesap açarmış bakıcı sormadan ben gittim öyle bir şey yok dediler bana
nasıl yani yeni bir hesap mı açmışlar maaşı çektiğim hesap ve kart iptal mi oldu ne saçma sapan bir durumBende kartimi kullanamayinca aradim bizede aynisini dediler haberimiz yok bankayla alakalidir dediler bankaya gittim hesabi güncellettim evet hesap tüm herkes için açılmış tek bize degilmiş yani