2023 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230104_140021_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_20230104_140021_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    246.8 KB · Görüntüleme: 127
ARKADAŞLAR BAKANLIK HEPIMIZ ICIN YENI ZIRAAT HESABI ACMIS.INTERNET BANKACILIGINDAN KONTROL ETMENIZ ICIN SUBEYE GIDIP INTERNET BANKACILIGINA YENI HESABI TANIMLATMAK ISTEDIGINIZE DAIR BASVURU YAPIYORSUNUZ.CUNKU ARTIK ODEMELER O HESABA YAPILACAK.BUNU YAPARKEN MEVCUT KARTINIZIDA O HESABA BAGLATINIZ... HERHANGI BIR ŞUBEYE GITMENIZ YETERLI
ÇÜNKÜ MAAS ODEMELERI ARTIK BAKANLIK TARAFINDAN YAPILACAK IL MUDURLUKLERINDEN DEĞİL....
Yani şunda evde bakım maaşı hesabımıza yatmayacakmi illa ki güncelleme mi gerekiyor

Cimer yüklemin yazın sigortalı olalım arkadaşlar hepimiz yuklenecegiz mutlaka göreceklerdi cvp yazın buraya haber verin bana yazdık cimer diye yoksa emekli olamayız herkesin ihtiyacı var ki

Ben atm ye gittim başka hesap göremedim nerden görüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim yarın ona göre bankaya gidecem

Cimer aradım bayan çıktı sormadan konuştu ben dedimki siz ne diyeceğimi bilmiyormusunuz dedim yok dedi sizi oraya kim oturturdu dedim bilmiyorum dedi sen ismini biliyonmu dedim yok değişik bir olay bakanlığı dayıma söyledim TBMM MİLLET MECLISINE dilekçeyle yaz dedi yarın yazacağım arkadaşların varsa yazsınlar dedi yardımcı olacak dayım lütfen rica ediyorum yazın yarınki işiniz bu olsun rabbim sağlık uzun ömür versin inşallah hepinize

( kayıt getirilemedi sorgulanan tc kimlik numarasına ait başvuru bulunamamıştır) genel bir sorunmu var arkadaşlar bizdede böyle bişey çıktı

her ay her şey değişiyor tutturmuşlar sosyal hizmetler iban hesabı açmış nasıl hesap açarmış bakıcı sormadan ben gittim öyle bir şey yok dediler bana
Bende kartimi kullanamayinca aradim bizede aynisini dediler haberimiz yok bankayla alakalidir dediler bankaya gittim hesabi güncellettim evet hesap tüm herkes için açılmış tek bize degilmiş yani

Bende kartimi kullanamayinca aradim bizede aynisini dediler haberimiz yok bankayla alakalidir dediler bankaya gittim hesabi güncellettim evet hesap tüm herkes için açılmış tek bize degilmiş yani
nasıl yani yeni bir hesap mı açmışlar maaşı çektiğim hesap ve kart iptal mi oldu ne saçma sapan bir durum

öyle bir şey yok sosyal hizlerde bizle ahlakası yok siz nerden duyorsunuz bu haberleri bankaya gittimn güncelleme yok dediler ayı hesap üzenrinde 100 tane hesap olmaz dedi banka görevlisi bana

Mobilden kart ayarlarına girin hesap ekle kısmı var oraya girin orda çıkıyor açtıkları hesap ama mobilden yapılmıyor bende yarın bankadan yapicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri