Ben Erdoğan dedimmi işi siyasete döküyorsunuz? Ayrıca şahısların yaptığını niye herkese mal ediyorsunuz? Türk genci Sakarya'daki evli hamile kadına ve çocuğunu taşla ezerek oldurmedimi.o kadar çocuk istismarlarini yapan Eylül Leyla muslime ecrin bebeğin suçlusu da mültecilermi.Eskiden ülkede aç karınlarını doyurduğumuz bacılarımıza taciz eden mülteciler de yoktu, kimse devletin verdiği yardımlara muhtaç değildi öyle bir duruma geldik ki ya çok zengin kesim var ya da devletten aldığı yardımlar olmasa geçinemeyen kesim... Bunlar gelmeden önce asgari ücretle 15 tane çeyrek altın alınıyordu şimdi 4 tane, 2001'de Günaydoğu'da terörü bitme noktasına gelmişken şimdi askerimiz Irak'a terörün ayağına gidiyor. Ben lisans mezunu işsiz bir gencim herkesi kandırabilirsiniz ama bu laflar bana sökmez ben Erdoğan'a değil Allah'a şükür ederim
Mültecileri mi savunuyorsunuz bir de? Asgari ücretin düştüğü kepazeliğe, ülkedeki gelir adeletsizliğine ve Irak'da şehit olan askerlerimiz için de bir bahaneniz var mı? Başınızdaki çobanınız için daha ne kadar küçüleceksiniz?Ben Erdoğan dedimmi işi siyasete döküyorsunuz? Ayrıca şahısların yaptığını niye herkese mal ediyorsunuz? Türk genci Sakarya'daki evli hamile kadına ve çocuğunu taşla ezerek oldurmedimi.o kadar çocuk istismarlarini yapan Eylül Leyla muslime ecrin bebeğin suçlusu da mültecilermi.
Milleti sağa sola göndermeye pek meraklisiniz eskiden şu yoktu bu yoktu bı arpa boyu yol gidemediknapim
Anlamadığınız adil konuşan kişiler erdogancimi oluyor ben bu yaşıma kadar kimseye oy falan vermedim bir partiyide desteklemedim.Fakat ne büyük düşmanlığınız var ülkeye ve yöneticilere her seferinde Avrupa da böyle avrupaya söyle napalm biz vatanımızı seviyoruz ozentimiz yok kimsenin ülkesine Rabbim ne nasip ederse hamd ediyoruz.rızık değişmez kardesimMültecileri mi savunuyorsunuz bir de? Asgari ücretin düştüğü kepazeliğe, ülkedeki gelir adeletsizliğine ve Irak'da şehit olan askerlerimiz için de bir bahaneniz var mı? Başınızdaki çobanınız için daha ne kadar küçüleceksiniz?
Niye savunum onları çok merak ediyorum Avrupa'daki türklere Türk düşmanlığı yapınca hoşunuza mı gidiyor.bende istiyorum gitsinler onların yüzünden kimse ev bulamiyor.fakat kalkıp şöyle yaptılar falan derseniz olmaz yanlış üslup hatayı şahıslar yapar genele yaymak yanlış tırMültecileri mi savunuyorsunuz bir de? Asgari ücretin düştüğü kepazeliğe, ülkedeki gelir adeletsizliğine ve Irak'da şehit olan askerlerimiz için de bir bahaneniz var mı? Başınızdaki çobanınız için daha ne kadar küçüleceksiniz?
Allaha hamdolsun dünya sıkıntıları gelir geçer Allah dilerse ummadığımız yerden bizleri riziklandirir.Rabbim yavrularımıza ve hastalarımıza sağlık sıhat afiyet versin.Arkadaşlar ne olacak bizim halimiz boşuna bir birimizin kalbini kırıyoruz yokluk herkesin piskolojisini bozdu
Aynin onikisinden önce para pul yatmıyor artık 13.gunu sabit yatıyor napalim bizde burada fikir görüş beyan ediyoruz.Başlığa uygun yazsanız keske
Aynin onikisinden önce para pul yatmıyor artık 13.gunu sabit yatıyor napalim bizde burada fikir görüş beyan ediyoruz.
Zaten siteye niye giriyoruz maaşın günü belli zaman geçsin diye amaç buBaşlığa uygun yazsanız keske
Mülteci tartışması da okumak zorunda degilimZaten siteye niye giriyoruz maaşın günü belli zaman geçsin diye amaç bu
Ne işiniz var mültecilerle zaten herkes kendi derdine düşmüşMülteci tartışması da okumak zorunda degilim
İnşallah dediğiniz gibi olurMemurlara yapılan zam sonrası memur aylık katsayısı 0,79792 göstergesinde olmuş evde bakım ödemesi bu rakamın binle çarpımı ile belirleniyor yani 7979,2 TL olması gerekiyor. Yasa bunu diyor, bakalım uygulanacak mı?
Başka bir haberde memur aylık katsayı göstergesi 0,76791 olarak açıklamışMemurlara yapılan zam sonrası memur aylık katsayısı 0,79792 göstergesinde olmuş evde bakım ödemesi bu rakamın binle çarpımı ile belirleniyor yani 7979,2 TL olması gerekiyor. Yasa bunu diyor, bakalım uygulanacak mı?
en düşük emekli aylığını geçiyorMemurlara yapılan zam sonrası memur aylık katsayısı 0,79792 göstergesinde olmuş evde bakım ödemesi bu rakamın binle çarpımı ile belirleniyor yani 7979,2 TL olması gerekiyor. Yasa bunu diyor, bakalım uygulanacak mı?
en düşük emekli aylığını geçiyor
Memura Seyyanen yapılan zam hariç tutulduğunda evde bakım ödemesi ağustosda 5098 TLBaşka bir haberde memur aylık katsayı göstergesi 0,76791 olarak açıklamış