2023 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok az olmuş bu pahalılıkda bu parayla evimizi geçindiriyoruz kiraydı elektrikdi suydu dogalgazdı nasıl baş edelim hep beraber cimere yazalım arkadaşlar bence hayat gerçekten zor en azından asgari ücret olsun

Çok az olmuş bu pahalılıkda bu parayla evimizi geçindiriyoruz kiraydı elektrikdi suydu dogalgazdı nasıl baş edelim hep beraber cimere yazalım arkadaşlar bence hayat gerçekten zor en azından asgari ücret olsun
Bencede cok cok az gecen zamda bin lira yapmislardi. Bu sefer 750 gibi rakam. Hersey ates pahasi. Ev sahibi cikariyor ev bulmaya calisiyorum 10 bin liraya bile yok. Asgari ucret yapsalar bu sefer kisi basi dusen gelirden cogumuzun maasi kesilir. Allah yardimcimiz olsun

Hayat pahalılığından ve özellikle ocak ve temmuz da maaşlara yapılan düşük artışlar ve sonrasında yapılan yüksek zamlardan şikayet ediliyor. Denenmemişi denemiyor sonrada şikayetçi olduğumuz denenmişten yıllarca iyi şeyler bekliyoruz.
Unutmayalım; Nasreddin Hocanın yıllar önce ya tutarsa dediği yoğurt hala tutmadı.

Boşuna beklemeyin %17,den fazla birşey yok
Boşuna beklemeyin %17 zamla evde bakım maaşı 5098,TL engelli maaşı da 2810TL fazlası yok budur keşke oy vermeseydik biz gellileri açlığa sürükleyen zihniyete keşke ama elden gitti Allah büyüktür yerel seçimlerde oy verirsem

Hazine ve maliye bakanlığı biraz önce memur maaş katsayılarını açıkladı. Açıklanan rakamlar göre engelli maaşları şu şekildedir.
Evde bakım maaşı:5097,96 tl
%40-69 olanlar:1874,57 tl
%70 ve üzeri olanlar:2811,86tl

Bu zam oranı nedir ya 3000 lira kira veriyorum hersey ateş pahası her geçen gün zam geliyor bayramda evime şeker bile alamadım kapıya şeker için gelen çocuklara kapıyı açamadım napacaz biz Allahim yardım etsin 🥺🥺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri