Bence de 5098tl de kaldık bize bu kadarı da fazla çünkü hiç kimseden ses çıkmıyor engelli dernekleri koyun gibi yatıyorMemura Seyyanen yapılan zam hariç tutulduğunda evde bakım ödemesi ağustosda 5098 TL
Bence de 5098tl de kaldık bize bu kadarı da fazla çünkü hiç kimseden ses çıkmıyor engelli dernekleri koyun gibi yatıyorMemura Seyyanen yapılan zam hariç tutulduğunda evde bakım ödemesi ağustosda 5098 TL
O kadar olsa keşke ben O kadar bile beklemiyorum5887 yada 6.092 çokta beklentiyi yüksek tutmayın derim.
Asla bu rakamı göremeyizMemurlara yapılan zam sonrası memur aylık katsayısı 0,79792 göstergesinde olmuş evde bakım ödemesi bu rakamın binle çarpımı ile belirleniyor yani 7979,2 TL olması gerekiyor. Yasa bunu diyor, bakalım uygulanacak mı?
Kesin mi5097 lira olmus. Hic adil olmadi.
Haberlerde izledim sabah maalesef dogruKesin mi
Bencede cok cok az gecen zamda bin lira yapmislardi. Bu sefer 750 gibi rakam. Hersey ates pahasi. Ev sahibi cikariyor ev bulmaya calisiyorum 10 bin liraya bile yok. Asgari ucret yapsalar bu sefer kisi basi dusen gelirden cogumuzun maasi kesilir. Allah yardimcimiz olsunÇok az olmuş bu pahalılıkda bu parayla evimizi geçindiriyoruz kiraydı elektrikdi suydu dogalgazdı nasıl baş edelim hep beraber cimere yazalım arkadaşlar bence hayat gerçekten zor en azından asgari ücret olsun
Aynen öyle yaktılar biziHazine ve maliye bakanlığı biraz önce memur maaş katsayılarını açıkladı. Açıklanan rakamlar göre engelli maaşları şu şekildedir.
Evde bakım maaşı:5097,96 tl
%40-69 olanlar:1874,57 tl
%70 ve üzeri olanlar:2811,86tl
Oyunuzu kime verdiniz?Bu zam oranı nedir ya 3000 lira kira veriyorum hersey ateş pahası her geçen gün zam geliyor bayramda evime şeker bile alamadım kapıya şeker için gelen çocuklara kapıyı açamadım napacaz biz Allahim yardım etsin
Sen itaaat e devam et.şükür edin allah bereket versin