evet bize yattıTemmuz bez paraları yattı mı
Evde bakım maaşları düzenli değil belirli bir dönemde ödenen maaşlar olduğundan seyyanen zam yapılacaklar grubuna girmez. Geçmiş olsun.Abiler ablalar burada boş tartışmak yerine Twitter da @tcailesosyal yazın ki belki cumhurbaşkanlığına Erdoğana şikayetimizi bildirirler de birşeyler yapar seyyanen zam gibi
Evde bakım yardımı adıdır . Maaş değildirEvde bakım maaşları düzenli değil belirli bir dönemde ödenen maaşlar olduğundan seyyanen zam yapılacaklar grubuna girmez. Geçmiş olsun.
Ben farklı bir şey söylemiyorum. Belirli bir süre içinde sürekliliği olduğundan maaş tabiri kullanılıyor.Evde bakım yardımı adıdır . Maaş değildir
Seyanen zam yapilmasa da siz gene Twitter dan cumhurbaşkanlığına ve tcailesosyal a yazın engellileri açlığa sefalete mahkum ettiniz diye yazınEvde bakım maaşları düzenli değil belirli bir dönemde ödenen maaşlar olduğundan seyyanen zam yapılacaklar grubuna girmez. Geçmiş olsun.
Neden yazayım? İnanıp güvenen ben değilim. Güvenip, güveni boşa çıkanlar hesap sorsun. Ben güvenmedim. 2+2=4 eder. 5 diyene güvenmem ben.Seyanen zam yapilmasa da siz gene Twitter dan cumhurbaşkanlığına ve tcailesosyal a yazın engellileri açlığa sefalete mahkum ettiniz diye yazın
Ben kaç kez yazdım sizde yazınAile ve sosyal hizmetler Twitter sayfasın da aylıkların zam tablosu Altına yorum yazın diyecem ama korkudan yazamazsınız o yüzden bu zamlara köle gibi itaat edin
Neden korkacaz anlamadım...hükümet isterse zam yapar istemezsede yapmaz hala anlayamadınızmı? Ayrıca umrumda bile değil öylede zordayım böylede..destekleyenler düşünsünAile ve sosyal hizmetler Twitter sayfasın da aylıkların zam tablosu Altına yorum yazın diyecem ama korkudan yazamazsınız o yüzden bu zamlara köle gibi itaat edin
Siz herşeyi siyasete bağlamayın mademki her türlü zordasiniz bu engelli veya bakıcı maaşını almayınNeden korkacaz anlamadım...hükümet isterse zam yapar istemezsede yapmaz hala anlayamadınızmı? Ayrıca umrumda bile değil öylede zordayım böylede..destekleyenler düşünsün
Bu lafı kendine söylüyorsun diye anlıyorum. Zordasın. Kafanı biraz topla, öyle yaz. Ne dediğin belli değil. Ve ayrıca konunun muhatabı biz değiliz. Devlete yazarsın, cevabını da alır ya da almazsın. Bu olaylar eskisi gibi değil maalesef, birleşerek olmayanı olduramıyoruz. Karar verici "ne dediysem o" dedi. Bu kadar. Sana kolay gelsin.Siz herşeyi siyasete bağlamayın mademki her türlü zordasiniz bu engelli veya bakıcı maaşını almayın
Baskasına cevaben yazdım size demedimki...Siz herşeyi siyasete bağlamayın mademki her türlü zordasiniz bu engelli veya bakıcı maaşını almayın
Ayrıca tek başıma 2si engelli 3 çocuğa bakıyorum neden almıyorum evde bakımı? Sizemi soracağım? Hükümet bana bu hakkı vermiş sen kim oluyorsunSiz herşeyi siyasete bağlamayın mademki her türlü zordasiniz bu engelli veya bakıcı maaşını almayın
Bendede aynıE devlette güncel olan il var mı arkadaşlar. Ben istanbul dayım e devlette beşinci ayın maaşı gözüküyor. Yani bu ay güncel gözükmüyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Selamlar saygılar sunuyorum.
Neden cevapı siz veriyorsunuz size yazmadım kiBu lafı kendine söylüyorsun diye anlıyorum. Zordasın. Kafanı biraz topla, öyle yaz. Ne dediğin belli değil. Ve ayrıca konunun muhatabı biz değiliz. Devlete yazarsın, cevabını da alır ya da almazsın. Bu olaylar eskisi gibi değil maalesef, birleşerek olmayanı olduramıyoruz. Karar verici "ne dediysem o" dedi. Bu kadar. Sana kolay gelsin.
Hanım efendi zardayim zordayım diyorsun destekleyen düşünsün diyorsunuz 2engelli çocuğunuzda var Allah yardımcınız olsun sizin hepinizden çok yardıma muhtaçınız var sizde böyle yazarsanız olurmu hakkınızı arayacağız öyle yada böyle burada konumuz iç partiler değil siyaset değil cumhurbaşkanı kim olursa olsun hakkımız olanı isteyeceğiz yazacağız Twitterdan veya cimerden yazacağızBaskasına cevaben yazdım size demedimki...
Ayrıca tek başıma 2si engelli 3 çocuğa bakıyorum neden almıyorum evde bakımı? Sizemi soracağım? Hükümet bana bu hakkı vermiş sen kim oluyorsun
Cevap verdiğim kişi yazamazsinız korkarsınız demiş burda neyi kastettiğini anladık o yüzden destekleyen düşünsün dedim.milyonlarca twiit atilsa yine bişey değişmez canı isterse yapar.hakkımızmı evet sosyal devlet olmanın gereği bu ama bi sabah kalkıp herseyin iptal edildigini görsek ne yapabilecez söylermisiniz?Neden cevapı siz veriyorsunuz size yazmadım ki
Hanım efendi zardayim zordayım diyorsun destekleyen düşünsün diyorsunuz 2engelli çocuğunuzda var Allah yardımcınız olsun sizin hepinizden çok yardıma muhtaçınız var sizde böyle yazarsanız olurmu hakkınızı arayacağız öyle yada böyle burada konumuz iç partiler değil siyaset değil cumhurbaşkanı kim olursa olsun hakkımız olanı isteyeceğiz yazacağız Twitterdan veya cimerden yazacağız