Sanki başka güvenecek adam vardida secmedik alternatif olarak sundugunuz adami bugün parti emanet etmiyorlar baba oğul kutsal ruh şimdi boğaz boğaza birbirlerini kesiyorlar bu ülkenin 1990 dan hatırladığım kadarıyla durumu bu bu durum içerisinde en kral hükümet bugünkü hükümettir beğenmeyen olabilir az dürüst olun abilerinizin peşinden aplalariniz gibi sizde terketdin bu ülkeyi Memoli cancık Dündar Aleyna tilki ve daha bir çok göbeği dışarı bağlı lar gibi terkedebilirsiniz tutan yok hani almanyada 3 ayda Mercedes filla afyon alınıyor ya not: ağız bozmadan adam gibi tartışın hakaret etmeden en ufak bir hakarette ağzımı açar gözümu yumarim küfür ve hakaretleriniz bize değil bu ülkenin 23 yıldır demokratik yolla seçilen cumhurbaşkanına oldunu çok iyide biliyoruz adam gibi konuşup tartışalım saygı çerçevesinde
Özelden mesaj atarak ana avrat sovmeyin adam olun burada tartışın zihniyetinizi belli etmeyin
Tehdit küfür ve hakaretler artık emniyet tarafından izleniyor özellikle bildirim yaptım adam gibi hükümeti eleştir alternatif sun ama hakaret küfür etme yin özelden bel altı küfür etmeyin cahil olmayın benim yüzlerce yazılarım var baba oğul kutsal ruh ve partisine chpkk zihniyeti diyorum hakaret ediyormuyum sizde eleştirin ama küfür hakaret yok