Evde bakım maaşı alanlarda 1000 TL lik yardım kapsamında

1000 TL yatan arkadaşlar.bakım maaşı ne zaman yattı acaba. 1000 TL ne zaman yattı bir bilgi verirseniz teşekkürler

Arkadaşlar güle güle harcayın inşallah alamayan herkes alır fakat merak ettiğim şu şimdi 1000 tl alanlar arasında 1.yada 2.fazda alan kimse varmı ilk kez aldıysanız daha önce alanlar boşa umutlanmasın yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar annem ablamın bakıcısı dolasıyla bakıcı maaşı hesabına şimdi kontrol ettim EİKP ödemesi adı altında 18 mayısta 1000 lira yatmış bize ptt den getiren olmadı herhalde biz çekebiliriz değil mi ?

Arkadaşlar annem ablamın bakıcısı dolasıyla bakıcı maaşı hesabına şimdi kontrol ettim EİKP ödemesi adı altında 18 mayısta 1000 lira yatmış bize ptt den getiren olmadı herhalde biz çekebiliriz değil mi ?
normallesme surecinde oldugumuzdan eve getirmeyebilirler aslinda 65 yas ustuyse anneniz eve gelmesi gerekli maasin fakat bakicisi oldugu icin bizzat cekilebilinir

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem bakıcı hem engelli maaşı alıyorum nisan ayında 1000 tl almıştık bir alan bir daha alacak mı bunu çok merak ediyorum?

Geri