devlete karşı yanlış bilgi vermek istemediğim için başvurmadım ama şimdi başvurayım diyorum..
engelliye bakan annemdir,sosyal yardım annemin adına yatıyor
başvuruyu kendi kimliğimle yapıyorum soru çıktı sosyal yardım alıyormusun diyor
ben evet desem kendim sosyal yardım almıyorum,sadece annemlerin evinde yaşıyorum..
hayır desem,bu sefer eve sosyal yardım giriyor
işte böyle kafamı karıstıran sorularda,devlete yanlıs bılgı vermemk ıcın basvuru yapamıyorum..çok soru soruyorlar ve cevaplarda ikilemli karışık oluyor
mesela hane toplam gelirini sormuşlar,bu ay geliri eksik aldık yani paranın yarısı gelmedi
bu durumda önceki gelirimi yazacagız yoksa bu ay gelen eksik gelirimi beyan edıcez buda karısık
sonuc olarak basvurudan vazgecıyorum...yanlıs bılgı vermeyeyım....neyse sıze kolay gelsın
bu sayfadan cekılıyorum ben
engelliye bakan annemdir,sosyal yardım annemin adına yatıyor
başvuruyu kendi kimliğimle yapıyorum soru çıktı sosyal yardım alıyormusun diyor
ben evet desem kendim sosyal yardım almıyorum,sadece annemlerin evinde yaşıyorum..
hayır desem,bu sefer eve sosyal yardım giriyor
işte böyle kafamı karıstıran sorularda,devlete yanlıs bılgı vermemk ıcın basvuru yapamıyorum..çok soru soruyorlar ve cevaplarda ikilemli karışık oluyor
mesela hane toplam gelirini sormuşlar,bu ay geliri eksik aldık yani paranın yarısı gelmedi
bu durumda önceki gelirimi yazacagız yoksa bu ay gelen eksik gelirimi beyan edıcez buda karısık
sonuc olarak basvurudan vazgecıyorum...yanlıs bılgı vermeyeyım....neyse sıze kolay gelsın
bu sayfadan cekılıyorum ben