Evde bakım maaşı alanlarda 1000 TL lik yardım kapsamında

devlete karşı yanlış bilgi vermek istemediğim için başvurmadım ama şimdi başvurayım diyorum..

engelliye bakan annemdir,sosyal yardım annemin adına yatıyor

başvuruyu kendi kimliğimle yapıyorum soru çıktı sosyal yardım alıyormusun diyor

ben evet desem kendim sosyal yardım almıyorum,sadece annemlerin evinde yaşıyorum..

hayır desem,bu sefer eve sosyal yardım giriyor

işte böyle kafamı karıstıran sorularda,devlete yanlıs bılgı vermemk ıcın basvuru yapamıyorum..çok soru soruyorlar ve cevaplarda ikilemli karışık oluyor

mesela hane toplam gelirini sormuşlar,bu ay geliri eksik aldık yani paranın yarısı gelmedi

bu durumda önceki gelirimi yazacagız yoksa bu ay gelen eksik gelirimi beyan edıcez buda karısık

sonuc olarak basvurudan vazgecıyorum...yanlıs bılgı vermeyeyım....neyse sıze kolay gelsın

bu sayfadan cekılıyorum ben

3.faz onaylanan başvurudan 1000 tl postaneden aldım.en yakın zamanda herkesin faydalanması temennisiyle.

Malesef sadece bakım maaşı alanlar alamadı bende dahil o haberde yazılı olan engelli yakını aylığı sizi yanıltan engelli yakını aylığı 18 yaş altı engelli çocuğu olanlar için kullanılan bi ibare

ben engell emekliyim yaşlılık aylığı olarak geçiyor,e devletten de müracat ettim ama nerelerden kontrol edebilirim??..yukarıda mehmet bey e göre ben alabiliyorum ama nasıl nereden kontrol edebiliyorum teşekkürler..?

Arkadaşlar ptt vasıtasıyla, evde bakım maaşı yatan hesaba 1000 tl yardım yapıldı. Başvuru yapmamıştım. Şartlara göre otomatik olarak yatırılcakmış galiba.
Yardımdan otomatik olarak faydalanacaklar ise şöyle:

Yaşlı Aylığı

Engelli Yakını Aylığı

Silikozis Aylığı

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım

Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım

Öksüz Yetim Yardımı

Şartlı Sağlık Yardımı

Çoklu Doğum Yardımı

Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı

Engelli Aylığı

Arkadaşlar ptt vasıtasıyla, evde bakım maaşı yatan hesaba 1000 tl yardım yapıldı. Başvuru yapmamıştım. Şartlara göre otomatik olarak yatırılcakmış galiba.
Yardımdan otomatik olarak faydalanacaklar ise şöyle:

Yaşlı Aylığı

Engelli Yakını Aylığı

Silikozis Aylığı

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım

Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım

Öksüz Yetim Yardımı

Şartlı Sağlık Yardımı

Çoklu Doğum Yardımı

Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı

Engelli Aylığı

Daha once 1000 TL yardımdan faydalandiniz mi peki engelli maaşı alıyor musunuz

ben engell emekliyim yaşlılık aylığı olarak geçiyor,e devletten de müracat ettim ama nerelerden kontrol edebilirim??..yukarıda mehmet bey e göre ben alabiliyorum ama nasıl nereden kontrol edebiliyorum teşekkürler..?

[MENTION=21608]deadly_sin[/MENTION] aşağıdaki linklerden e-devlete giriş yaparak bakabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama

66 yasında bırıne 1000 TL sos yardım yatmıs PTT parayı vermıyor YaSaK var dıye bu ınsan ıhtıyacı varken nasıl alıcak

Ilk fazdan alanlarda varmi ben ilk fazdan oglum adina engelli maasiyla geldi bakim maasida ben aliyorum banada yatarmi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Geri