Benim başvurum onaylandı sanırım.sosyal yardımda görünüyor e devlette.dün başvurmuştum.sadece evde bakım alıyoruz bu arada.
1000 liralık başvuru onaylandı diyorsanız yanılıyorsunuz. O başvurular daha devam ediyor ve o ödemeler enaz 15 sonra başlar. Eğer bugün onaylanmış bir yardım görünüyorsa o ikinci faz dedileri yardımdır. 3 faz yok şuan sadece başvuru aşamasındaBenim başvurum onaylandı sanırım.sosyal yardımda görünüyor e devlette.dün başvurmuştum.sadece evde bakım alıyoruz bu arada.
1000 liralık başvuru onaylandı diyorsanız yanılıyorsunuz. O başvurular daha devam ediyor ve o ödemeler enaz 15 sonra başlar. Eğer bugün onaylanmış bir yardım görünüyorsa o ikinci faz dedileri yardımdır. 3 faz yok şuan sadece başvuru aşamasında
DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu postahaneler neden bu kadar kuyruk anlamis degilim yardimlar eve geliyo neden yine bu kuyruklar
BAŞVURU SONRASI KAPSAM DIŞI UYARISI ALANLAR
vatandaşlar e-devlet uygulaması üzerinden gerçekleştirdikleri kontroller sırasında 'kapsam dışına çıktı' ibaresi ile karşılaştı.
Peki kapsam dışına çıktı ne demek? 2020 sosyal yardım pandemi kapsam dışına çıktı ne demek? Söz konusu ifade, değerlendirmelerin sonuçlanıp ödemenin kesinleştiği tarih sonrası için kullanılıyor. Yani yapılacak 1000 TL'lik yardımla ilgili herhangi bir aksamaya işaret etmiyor. Aksine, yardımın yapılan değerlendirmeler sonucu kapsamdan çıktığını, değerlendirme sürecinin tamamlandığını ve artık ödeme yapılabileceğini ifade ediyor.
Devletin sisteminden çıkmış olan ödeme işleminde bundan sonraki aşama ise görevli memurları başvuruda belirttiğiniz resmi adresinizde beklemek.
Ekli dosyayı görüntüle 10764
Bakalım ödemeler ne zaman başlıyacak
Bende de bu şekilde gözüküyordu şimdi yok neler oluyor
iPhone cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
Bakım maaşı alanlara vermiyorlar ben sordum yine bugün