gıda tarım ve hayvancılık

Sürecin herkes için hayırlı olmasını dilerim. Arkadaşlar Kadir Geceniz Mübarek olsun.
Ben Maliye'nin Personel Genel Müdürlüğü'ne ki Formlar'dan Mal Beyanı Formunu indirdim ancak doldurulmuş bir örnek arıyorum Google'de bulamadım yanlış doldurmak istemiyorum. Yerini linkini bilen varsa doldurulmuş örnek formunun link atabilir mi? Zahmet olacak şimdiden teşekkürler.
 
Ben D.bakırdayım, evraklarımı hazırlayacam ve bayramn son günü Ankaraya yol alacam Çarşamba sabahı ankarada olacam, sormak istediğim ise şu: Ben evrakları teslim ettikten sonra ne olacak, Beklemeye devam edecek miyiz? Bu konuda bilgisi olan varsa ltf cevaplasın.
 
Eğer böyle olursa güzel olur da komisyon nerede? Bizim evrakları incelemesi gereken komisyon değil mi? Ankaradan imza aldıktan sonra atandığımız il'e gidince de daha komisyondan mı geçecez?

:)) Başbakan koruması olacaz sanki
 
komisyon esasında bizim durumumuzda gerekli mesutum. orda bizim belgelerimizde belirtiğimiz rahatsızlığın işlerimizi engelleyecek bir durum oluştururmu diye bakacaklar. benim tahminim ankaraya gidenler orda personel dairesinde bir komisyonla karşılaşabileceğini düşünüyorum. posta yoluyla gidenler işe başlayacakları kurumda karşılaşacaktır. bence bütün bu tantana bizi kaile aldıklarının bir işareti.
 
İnş dediğin gibi olur abı. Komisyonu görmek, vereceği kararı elden almak çok güzel olacak. Umarım kimsenın başına terslik gelmeden işleri yoluna koyulur ve iş başı yapar.

Kolay gelsın hepimize... Cevap için teşekkürler abı.
 
birşey değil kardeşim. dürüst olduktan sonra ve tercihlerde hata yapmadıktan sonra allah kimsenin ekmeğini elinden almaz. biz bu sınavla kendimizi gösterdik. atanananlar sevindi ama atanamayan arkadaşlar halen umudunu koruyor. bence bu bizim için yapılmış en büyük iyilik.
 
arkadaşlar bütün belgelerim tamam yarın ankaradayım sayın marcus_oredius belgeleriniz tamamsa beraber veririz bu arada bu sağlık raporu hastaneden aldığımz özürlülük durumu için olan değil mi
 
ben ancak perşembe günü çıkabilecem. nöbetteyim bugün yarın kendime gelip. bugün hanımın ve kızın temizlediği yerleri dağıtmam gerekecek :D .... sen perşembeye hazır ol beraber çıkalım erol
 
hocam bizimkiler tutturdu bugün gidelim diye perşembe akrabalar filan gelecekmiş ogün olmaz filan bende belgeleri tamamladım biletimi aldım işimiz uzun sürerse artık perşembe görüşürüz haa işimiz çok uzun sürer mi acaba bilginiz var mı ? :)
 
arkadaşlar bu gün iş dönüşü trafikte koskoca sarı bir servis otobüsü gördüm.üzerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yazıyordu.Galiba Bakanlığın servisi var.personeli taşıyan:):)
ankara ya gelenlere duyurulur:)
 
perşembe günü saat 9 da eskişehirden hızlı trene binmeyi düşünüyorum tarım bakanlığı gara uzakmıdır gün içinde yetiştirebilirmiyiz acaba
 
beyler trenle değilde varsa imkanınız otobüsle gelmenizi tavsiye ederim aşti ye 15 dakika tek dolmuş bakanlık ankara gardan çok uğraşırsınız eskişehir yoluna girmek için baya mesafe var
 
otobüsle gelenler için bilgi vereyim ...

ankara aştide inerseniz herhangi birine sorun metro girişleri nerde diye gösterirler... (metroyla işiniz yok ona girmeyin) daha sonra orda dışarı çıkan bir merdiven göreceksiniz o merdivenden çıkın ve üst köprüden karşıya geçin... tam üst geçitin altından sincan - etimesgut - elvankent dolmuşları geçer herhangi birine binin ve bakanlığı söyleyin önünde indirecektir aştiden bulmak çok kolay 15 dakkada önündesiniz
 
Geri
Üst