gıda tarım ve hayvancılık

Bu forum bende bomboş olacak öyle mi göndereceğiz. Eğer böyle bir forum şeklinde istiyorlarsa neden bu formuda Beyan Form'u gibi bize vermediler.

wear3d : diploma için mezun olduğun okuldan mezuniyet bilgilerini alabilirsin. hayırlı olsun eskişehirli kardeşim.

güz gülleri: iş emrini elden alıp bağlı olduğun müdürlüğe kendin götürebilirsin bu da işe başlama sürecini bitirdiğini belirtir. ancak ben o kısmı kurum içi gönderilmesinden yanayım malum ben siirte gidiyorum.

mesut. eğer üzerinde mal veya banka hesabında para yoksa " üzerimde mal beyan edilecek birşey yoktur diye bilirsin." sonuç olarak mal beyanı göstermelik bir prosedür. 6 yıldır beyan ettiğim sadece arabam okadar.

hocam benim belgeler tamam da bu askerlik belgesi nasıl olacak ben daha 18 yaşındayım alabilirmiyim ve başvuru formuna ne yazılacak bunu anlamadım

marcus_oredius

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Personel Müdürlüğü

Üzerime mal beyanı yapacak birşey bulunmamaktadır. Doğruluğunu teyid ederim.

Böyle mi yapmalı ? Benim gibi birşeyi olmayanlarada örnek olur bir standartını oluşturursak.

evet bence doğrudur ben mal beyanını oraya gdnice yapmayı planlıyorum genelde bundan sorumlu beir personel vardır. ondan daha net bilgi alabilirsin.

bencede. hoş misafirhane de kalmamıza izin vermezler gibi geliyor bana. şimdi ben kurumumuza sormak istediğim çok şey var öncelikle şunlar:
1- gittiğmiz illerde lojman hakkımız olacak mı
2- maaşlarımız ne kadar olacak - ek ödemeler nelerdir ve kadar alınacak
3- aday memur olarak ne yapabiliriz ne yapamayız ( imza yetkimiz yoktur)

arkadaşlar hiçbirşey bize mektupla tebliği edilmeyecek. lütfen buna dikkat edin. evinize belge gelmiyeceğinden ve en son belge teslim süresi ayın 24dür.

Geri