2014 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saniyorum 2014 yilindan itibaren bir ödeme takvimi uygulanacak bir çok il evraklari bakanliğa iletmiş geçmiş aylarda olsaydi ödemeler başlardi ama eğer ayni anda ödemeler başlarsa çok iyi olur bazi iller yatiyordu diğerleri yattimi yatacakmi terettütteydi inşallah en kisa sürede yatar maaşlar

Saniyorum 2014 yilindan itibaren bir ödeme takvimi uygulanacak bir çok il evraklari bakanliğa iletmiş geçmiş aylarda olsaydi ödemeler başlardi ama eğer ayni anda ödemeler başlarsa çok iyi olur bazi iller yatiyordu diğerleri yattimi yatacakmi terettütteydi inşallah en kisa sürede yatar maaşlar

ne demek ay sonuna kadar ardasoylu herhalde her ay ay sonuna kadar yatıyor maaşlar seninkide lafmı

Arkadaşlar yatan illeri paylaşıyoruz, şu il bu il diye sormayın lütfen yatması halinde derhal paylaşıyoruz, ayrıca birde net olmadan emin olmadan kurumdan bilgi almadan, şu gün şu dakika hazır olun yazmayın lütfen

hasta adam 1 saat dedin 13 saattr bekliyoruz.bilip bilmeden konuşmayın insanları ümitlendirmeyin (ayrıca yukarda yazdığımın espri olduğunu bisen anlamadın) tebrikler

Dün Bengü türk tv de bir proğram vardı evde bakım maaşı ile ilgili.Bakıcı sigortalı kapsamına alıncakmış.Yalnız sigorta primini Aile ve sosyal politikalar bakanlığı mı yoksa çalışma bakanlığı mı yatıracak o karara bağlanmamış henüz. Ayrıca bakıcı maaşı 765 lira olacağı söylendi.

Arkadaşlar ben inanıyorum bu akşam mesai bitimi ile gece 01 itibariyle hesaplara geçmeye başlayacak inşallah diye unut etmekte ve düşünmekteyim bu arada vakif banttan alıyorum ben geçen sene ocak 11 cumaya denk gelmiş sabah 09 da hesaplara geçmiş olduğunu 1 yıllık geriye dönük sorguladığı da gördüm dilerim en kısa zaman da hesaplara geçer. Saygı ve sevgilerimle

bu iller neden yatmaya başlamadı acaba problemmi var geçen ay yıl sonu diye geçkti uşak bu ayda yeni sistem zırvalığı diyorlar bilginiz varmı dilerim tüm iller yatar

sanane benım ne iş yaptığımdan önünden ye sen işine bak sana giren çıkan yoksa konusma.ulan bikerede yapılan espriyi anlayın be

Arkadaşlar ben aynı ilçeden başka mahalleden başka mahalleye taşındım yani ilçe değişikliği olmadı sadece mahalle değişikliği oldu aynılayacağız adres değişikliği yaptım maaşı verirlermi kesinti olmaz demi billgisi olan lütfen paylaşsın

Arkadaşlar ben aynı ilçeden başka mahalleden başka mahalleye taşındım yani ilçe değişikliği olmadı sadece mahalle değişikliği oldu aynılayacağız adres değişikliği yaptım maaşı verirlermi kesinti olmaz demi billgisi olan lütfen paylaşsın

Arkadaşım bende mahalle değişikliği yaptım maaşta kesinti olmadı
SHÇK 15 gün içinde bildirmen gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri