Bu kart mobil bankacılıkta görünüyor muBen bugün bankaya gittim yeni kartı aldım,orada mobil uygulama indirtti telefona telefondan okudum anladım kısımlarını omaylatti.sifre oluşturduk.
Bankadaki kadın mobil kullanabilirsin dedi ama uygulamada gözükmüyor para yatınca mi gözükecek bilemedim ama benim başka hesabim var o görünüyor sadece, zaten isimsiz bu kart ve ona ait bir iban göremedim benBu kart mobil bankacılıkta görünüyor mu
Tekrar kontrol ettiğimde kartlarim bölümünde görülüyor paranın yatıp yatmadigi görülebilecekBu kart mobil bankacılıkta görünüyor mu
E-devletten nasıl görebiliyoruz yeni açılan hesabıBanada açılmış evet galiba halkbankasından alınacak artık ama mobil bankacılık olsa iyi olur hangi devirde yaşıyoruz internetten hesabımızı kontrol edemedikden sonra çok sacma olmuş
Halkbank hesabının açılıp açılmadığını nereden görebiliriyoruz bilgi verir misinizTekrar kontrol ettiğimde kartlarim bölümünde görülüyor paranın yatıp yatmadigi görülebilecek
Nerden görebiliyoruz bilgi verirmisinizTekrar kontrol ettiğimde kartlarim bölümünde görülüyor paranın yatıp yatmadigi görülebilecek
E devlete banka hesaplarım yazın en başta mevduat diye çıkıyor. Sonra zaten hangi bankalarda hesabınız varsa cıkıyorNerden görebiliyoruz bilgi verirmisiniz