Evde bakım maaşları ziraat yerine halk bankasından alınacak

ev karısık duzen karısık su an zor ıdare edıyoruz neyse
anlasıldı bankayı eve getırmek gerekebılır

Bir tahmin yürütmek istiyorum Halkbankasin dan verilecek aile kartı diğer adı ile evde bakım maaşınin yerini alacak dolayısı ile evde bakım maasini kaldiracaklar Avrupa 40 yıl önce böyle idi ona uyarlama yapıyorlar daha sonra bu geçiş yapılırken zaten bir çok hatalar aksamalar ile belli bir sayinin maaşı kesilecek onlar uğraşırken aradan zaten 1 yıl geçer küçük de olsa devlet için bir tasarruf daha sonra aile destek maaşı yada vatandaşlık maaşı alan her kart sahibinin hanesindeki 18 yaşını doldurmuş kişilere iş ilanları ile iş bulunacak 3 yada 6 defa iş teklif edecek kısmen zorlanacak çalışmadığı taktirde senin durumun iyi 6 defa iş bulduk begenmedin ret ettin diye aile desteği kesecek bir kısım da böyle kesilecek bir kisimda işi beğenip çalışıp kesilecek böylelikle evde bakım ve keyfi maaş tarihe karışacak yani evde bakım hak edişini önce ismi değişip sonra işe zorlayarak asgari ücreti tamamlayıp tamamlayanlar dan keserek beğenmeyen lerden ise 6 hakkı doldurup keserek kurtulacak devlet

Bir tahmin yürütmek istiyorum Halkbankasin dan verilecek aile kartı diğer adı ile evde bakım maaşınin yerini alacak dolayısı ile evde bakım maasini kaldiracaklar Avrupa 40 yıl önce böyle idi ona uyarlama yapıyorlar daha sonra bu geçiş yapılırken zaten bir çok hatalar aksamalar ile belli bir sayinin maaşı kesilecek onlar uğraşırken aradan zaten 1 yıl geçer küçük de olsa devlet için bir tasarruf daha sonra aile destek maaşı yada vatandaşlık maaşı alan her kart sahibinin hanesindeki 18 yaşını doldurmuş kişilere iş ilanları ile iş bulunacak 3 yada 6 defa iş teklif edecek kısmen zorlanacak çalışmadığı taktirde senin durumun iyi 6 defa iş bulduk begenmedin ret ettin diye aile desteği kesecek bir kısım da böyle kesilecek bir kisimda işi beğenip çalışıp kesilecek böylelikle evde bakım ve keyfi maaş tarihe karışacak yani evde bakım hak edişini önce ismi değişip sonra işe zorlayarak asgari ücreti tamamlayıp tamamlayanlar dan keserek beğenmeyen lerden ise 6 hakkı doldurup keserek kurtulacak devlet
Ne uyduruyorsun kardeşim git kendi kafandaki insanlara anlat uydurman

Evde bakım maaşı alanlar çalışmıyorlar. Çünki engelli bakıyorlar. Akıllı yürütmeyi anlayabiliyorum. Ama evde bakımı engellileri unuttun

halk bankası musterı hızmetlerını aradık
dedılerkı oncelıkle subeye gıdıp cep tel no guncellemesı ıle dıjıtal sıfre olusturulacak sonra banka kartı verılecek

yanı banka kartı en yakın subeye dıye gelmemıs hepsı olabılır yanı butun bankalarda aıle kartı vardır
sıfre olusturunca oradan bır kart secıp verıyorlar

o halde kart ustunde ısım falanda olmaz...otobus ulasım kartı gıbı sıstem yanı

calısan ınsan sabah 6 aksam 20.00 arası ulasım dahıl,hergun yogun bıde gelınce dınlenme yemek uyku oluyor

ya calısıcan evle alakan olmucak yada evdekı kısılere bakıp yemek bulasık onlerıne yemek koyma hastaneye goturme ev ıslerı falan ugrasıcan

yada bakıcı tutup yarım yamalak bakıma 60 bın oducen

Aile Kart Nedir? Kimlere Verilir? Nasıl Alınır? 2025​

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2025 Aile Yılı kapsamında doğum yardımı ödemelerini kolaylaştırmak için Aile Kart uygulamasını hayata geçirdi. Daha önce Halkbank şubeleri üzerinden yapılan doğum yardımı ödemeleri, artık Aile Kartı ile bankamatiklerden çekilebilecek. Bu yenilik, annelerin her ay banka şubelerine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak büyük bir kolaylık sağlıyor

Aile Kart, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardım ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen bir karttır. 2025 Aile Yılı kapsamında, özellikle doğum yardımı ödemeleri için kullanılmaya başlandı. Doğum yapan annelere verilen bu kart, annelerin ödemelerini Halkbank ATM’leri ve TAM ATM’leri üzerinden kolayca çekmesini sağlıyor. Ayrıca, Aile Kartı ile nakit çekiminin yanı sıra alışveriş de yapılabiliyor.

Bakanlık, ilerleyen dönemlerde Aile Kartı’nın diğer sosyal yardım programları için de kullanılabilir. Bu sayede sosyal yardım süreçleri daha pratik ve erişilebilir hale gelecek

Aile Kartını daha sonra sosyal yardım alan diğer vatandaşlar da kullanabilecek. Çalışmalar sürüyor.

• Doğum Yardımı
  • SED (Sosyal Ekonomik Destek)
  • Engelli Evde Bakım Yardımı
  • Koruyucu Aile Yardımı

alıntı

Ben de bugün aldım kartı mobil bankacılık yok dediler ben de anlayamadım ama Halk Bankası'nda müşteri olup bakacağım

Geri