Bu kart mobil bankacılıkta görünüyor muBen bugün bankaya gittim yeni kartı aldım,orada mobil uygulama indirtti telefona telefondan okudum anladım kısımlarını omaylatti.sifre oluşturduk.
Bankadaki kadın mobil kullanabilirsin dedi ama uygulamada gözükmüyor para yatınca mi gözükecek bilemedim ama benim başka hesabim var o görünüyor sadece, zaten isimsiz bu kart ve ona ait bir iban göremedim benBu kart mobil bankacılıkta görünüyor mu
Tekrar kontrol ettiğimde kartlarim bölümünde görülüyor paranın yatıp yatmadigi görülebilecekBu kart mobil bankacılıkta görünüyor mu
E-devletten nasıl görebiliyoruz yeni açılan hesabıBanada açılmış evet galiba halkbankasından alınacak artık ama mobil bankacılık olsa iyi olur hangi devirde yaşıyoruz internetten hesabımızı kontrol edemedikden sonra çok sacma olmuş
Halkbank hesabının açılıp açılmadığını nereden görebiliriyoruz bilgi verir misinizTekrar kontrol ettiğimde kartlarim bölümünde görülüyor paranın yatıp yatmadigi görülebilecek
Nerden görebiliyoruz bilgi verirmisinizTekrar kontrol ettiğimde kartlarim bölümünde görülüyor paranın yatıp yatmadigi görülebilecek
E devlete banka hesaplarım yazın en başta mevduat diye çıkıyor. Sonra zaten hangi bankalarda hesabınız varsa cıkıyorNerden görebiliyoruz bilgi verirmisiniz
Ne uyduruyorsun kardeşim git kendi kafandaki insanlara anlat uydurmanBir tahmin yürütmek istiyorum Halkbankasin dan verilecek aile kartı diğer adı ile evde bakım maaşınin yerini alacak dolayısı ile evde bakım maasini kaldiracaklar Avrupa 40 yıl önce böyle idi ona uyarlama yapıyorlar daha sonra bu geçiş yapılırken zaten bir çok hatalar aksamalar ile belli bir sayinin maaşı kesilecek onlar uğraşırken aradan zaten 1 yıl geçer küçük de olsa devlet için bir tasarruf daha sonra aile destek maaşı yada vatandaşlık maaşı alan her kart sahibinin hanesindeki 18 yaşını doldurmuş kişilere iş ilanları ile iş bulunacak 3 yada 6 defa iş teklif edecek kısmen zorlanacak çalışmadığı taktirde senin durumun iyi 6 defa iş bulduk begenmedin ret ettin diye aile desteği kesecek bir kısım da böyle kesilecek bir kisimda işi beğenip çalışıp kesilecek böylelikle evde bakım ve keyfi maaş tarihe karışacak yani evde bakım hak edişini önce ismi değişip sonra işe zorlayarak asgari ücreti tamamlayıp tamamlayanlar dan keserek beğenmeyen lerden ise 6 hakkı doldurup keserek kurtulacak devlet
Evde bakım maaşı alanlar çalışmıyorlar. Çünki engelli bakıyorlar. Akıllı yürütmeyi anlayabiliyorum. Ama evde bakımı engellileri unuttunBir tahmin yürütmek istiyorum Halkbankasin dan verilecek aile kartı diğer adı ile evde bakım maaşınin yerini alacak dolayısı ile evde bakım maasini kaldiracaklar Avrupa 40 yıl önce böyle idi ona uyarlama yapıyorlar daha sonra bu geçiş yapılırken zaten bir çok hatalar aksamalar ile belli bir sayinin maaşı kesilecek onlar uğraşırken aradan zaten 1 yıl geçer küçük de olsa devlet için bir tasarruf daha sonra aile destek maaşı yada vatandaşlık maaşı alan her kart sahibinin hanesindeki 18 yaşını doldurmuş kişilere iş ilanları ile iş bulunacak 3 yada 6 defa iş teklif edecek kısmen zorlanacak çalışmadığı taktirde senin durumun iyi 6 defa iş bulduk begenmedin ret ettin diye aile desteği kesecek bir kısım da böyle kesilecek bir kisimda işi beğenip çalışıp kesilecek böylelikle evde bakım ve keyfi maaş tarihe karışacak yani evde bakım hak edişini önce ismi değişip sonra işe zorlayarak asgari ücreti tamamlayıp tamamlayanlar dan keserek beğenmeyen lerden ise 6 hakkı doldurup keserek kurtulacak devlet
egeetkinlik.com
Engelli maaslaari ptt den mi aliniyorEvet doğru ben aradım sosyal hizmetleri birde e devletinde gördüm adıma halk bankasında hesap açılmış