Merhaba,ötv muafiyeti kapsamında 2.0 motor Caddy alınabiliyor mu? Alınıyorsa 300 bin tllik caddy kaça mal olur?
evet.Merhaba sağ bacagimda 3 cm kısalık ve dizimde 90 derece hareket kısıtlılığı var.%8 ortopedik engelli raporum var ve özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor.Şuan B sınıfı normal ehliyetim var.Bunu B engelliye cevirsem bu raporla ötvsiz arac alabilir miyim
Peki yeniden ÖTV indirimi için ayriyetten rapor almam gerekir mi ? Elimdeki raporu atıyorum size
ÖTV için yeterli değil...Peki yeniden ÖTV indirimi için ayriyetten rapor almam gerekir mi ? Elimdeki raporu atıyorum size
Merhaba aracımı bu raporla geçen hafta aldımÖTV için yeterli değil...
Benim sağ elde sadece baş parmağın var ortopedik engelliyim alablirmiyim acaba[MENTION=20697]CezaLet[/MENTION]
Sizin o. pedik engeliniz olmadığı için ÖTV den faydalanmanız için rapor oranınızın %90 ve üstü olması gerekiyor.
hayırlısı ne diyeyim. Rapor yeterli değil ama iyisi bu: almışsınız hayırlı olsun güle güle kullan.Merhaba aracımı bu raporla geçen hafta aldım
Teşekkürlerhayırlısı ne diyeyim. Rapor yeterli değil ama iyisi bu: almışsınız hayırlı olsun güle güle kullan.
cevaplar için teşekkürler... direksiyona topuz konusununda ; aracın hiçbir aksamnında değişiklik olmayacağı için farklı kişilerin kullanması ıskıntı olmayacaktır bence de ancak şunu yapabilir miyim?: genel bir vekalet hazırlatsam atıyrum amcam dayım bacanağım kardeşim babam eşim vs bilgilerini yazarak bir vekaletnabe cıkartsam noterde ve aracda dursa , aracı bu kısılerın kullnması sırasında olusabılecek sıkıntılarda hazır bulnunması ıcın... olur mu sızce?Yeni ehliyet için güle güle kullan...
1. Aynen ... ehliyetinizde o tür kodlar olmalı...
2. ÖTV indirimi veriliyorsa aynen takmak zorunlu..
3. Oto araç bayiilei sizin raporunuzu okur ve ona göre işlem yapar. Ruhsata işlenip işlenmeyeceği konusu: cevap vermek biraz sıkıntılı. Siz değil otobayiileri hazırlar. Doğrusu Muameleciler hazırlar.
ek: TSE yazısı gerekiyor: kimlerin kullanacağı konusunda TSE yazısı gerekiyor. TSE Herkes kullanabilir derse sıkıntı yok sizin vekalet verdiğin herkes kullanır: Vekalet noterden alınır, ruhsata işletmeye gerek yoktur. bu işlemler için muameleciyi uyarmanız gerekiyor. Biraz bahşiş at ki işini iyi yapsın..
Farkli kişi kullanırsa ki benim görüşüme göre topuz zaten engel olmaz. TSE benimle aynı konuda rapor verebilir düşüncem bu yönde.
4. soru 3 soru ile aynı.. biraz da ek ilave ettim...
5. Büyük ihtmial ile kullanırsınız. Araç sahibinden vekalet almanız durumunda; evet.
çok iyi olur...cevaplar için teşekkürler... direksiyona topuz konusununda ; aracın hiçbir aksamnında değişiklik olmayacağı için farklı kişilerin kullanması ıskıntı olmayacaktır bence de ancak şunu yapabilir miyim?: genel bir vekalet hazırlatsam atıyrum amcam dayım bacanağım kardeşim babam eşim vs bilgilerini yazarak bir vekaletnabe cıkartsam noterde ve aracda dursa , aracı bu kısılerın kullnması sırasında olusabılecek sıkıntılarda hazır bulnunması ıcın... olur mu sızce?
direksıyon topuuzunun ruhsata ıslenmesı proje yapılması konusunda net cevap kımse veremıyor, polis sadece ruhsata ve ehlıyet ebakarım uygun mu dıye dıyor...