13 yıldır tedavi görüyorum bir haftadır piskolojim alak bulak 2 çocuk okutuyorum.vala maaşım kesilirse bir çılgınlık yapmayı düşünüyorum? benzin alıp sydvenin veya diyarbakır valiliğinin önünde kendime yakarım bunu göze aldımmm yemin ederimm
arkadaşlar ben her sabah fox tv deki fatih portakal çalr saat e mail twit face den bu konu hakkında mesaj yolluyorum e doğal olarak bir kişinin sesi cılız çıktığı için ses duyulmuyo bence sizde bu fox taki çalar saate mesaj atarsanız sesimizin duyulmasında daha etkili olur diye düşünüyorum fatih portakal bu gibi konulara duyarlı bir medyacı sesimizi duyurur diye düşünüyorum
akşam bende göndericem bimere ve fatma şahine. yazıklar olsun kırpacak yer arıyorlar kendi rahatları için
thespian;
genelgeyi iyi oku anlamadan yorum yazma.
genelgede bazı maddeler kabul edilemez
bildiğim bir kaçı yazıyorum:
-her yıl sosyal incelemelerde kolu komşuya soracakmiş, yanı engelliyi küçük düşürmek taciz etmek aklını özgürlüğünü her şeyini almak anlamı gelir.
-kırada otursa kıra gelir hesaplıyorlar. kendi evinde otursa rayiç bedeli gelir hesaplıyorlar.
-aylık giderleri gelirden düşürülmeden kişi başına hesaplıyorlar
böyle olsa kimse maaş alamaz.
bir engelli evde bakım maaşı alamıyor yüzde 79 raporlu ağır ibresi yok hasta çalişmiyor 3 kişilik bir aile oturduğu evi rayiç bedeli yüzünden 2022 maaşı alamıyor ev gelir getiremiyor bu engelli ailesine nasıl bakacak? bu vicdasızlığa SENDE DUR DE.
Halil yilmaz yorumumu niye sildin hayirdir yeğenim burada insanlari yalan haberle gaza getiriyon biz doğru yorum yapinca siliyosun yakişmiyor sana böyle şeyler insanlari kandirmayin türkiyede 10 milyon engelli var bu 2022 maaşi alan 13 milyon kişi illegal maaş alan herkesin maaşi kesilecek bilginize
thespian: burda değiştirilmesi gereken madeler var bunun ilegel maaşla ne alkası var elbet araştırılsın varsa öyle bişi kesilsin maaş ama biz burda demiyoruz araştırmasın yönetmelikte engellileri rezil edicek madeler var örneğin komşu sorgulaması 30 yaşındaki evli birisini madi olarak başka birisene bağımlı kılması vs...Anlaşılan siz daha yeni genelgeden tam habrdar değilsiniz...düşünün engelli biri evi varsa maaş alamaz kirdada olucak sonra maaş alıcak saçmalığa bak...bu yönetmeliği hazırlayanlar insanlıktan nasibini almamış kişiler oldukarını düşünmeden edemiyorum!
Yakında nazi almanyasında olduğu gibi engelliler gaz odasına mı alınacak yani, yapmak istedikleri bu herhakldethespian;
genelgeyi iyi oku anlamadan yorum yazma.
genelgede bazı maddeler kabul edilemez
bildiğim bir kaçı yazıyorum:
-her yıl sosyal incelemelerde kolu komşuya soracakmiş, yanı engelliyi küçük düşürmek taciz etmek aklını özgürlüğünü her şeyini almak anlamı gelir.
-kırada otursa kıra gelir hesaplıyorlar. kendi evinde otursa rayiç bedeli gelir hesaplıyorlar.
-aylık giderleri gelirden düşürülmeden kişi başına hesaplıyorlar
böyle olsa kimse maaş alamaz.
bir engelli evde bakım maaşı alamıyor yüzde 79 raporlu ağır ibresi yok hasta çalişmiyor 3 kişilik bir aile oturduğu evi rayiç bedeli yüzünden 2022 maaşı alamıyor ev gelir getiremiyor bu engelli ailesine nasıl bakacak? bu vicdasızlığa SENDE DUR DE.